Weer zo'n k*t dag

Lief dagboek,
Wel fijn dat ik in zo iemand kan schrijven! Maar van daag deden Roos, Linda en Laura weer zo stom tegen me! Vandaag kreeg ik opeens, tijdens Nederlands, een briefje van Linda:
'Kap ff met dat de hele tijd aantikken, het is heel erg irritant en ikm oet opletten!'Terwijl ze nooit goed oplet, ze had het 2e trimester namelijk een vmbo advies (niet dat dat erg is maar ze let dus egt nooit op!)Maar zoals je weet zijn Die 3 al heel lang zo stom tegen me aan het doen! Dus ik zei:
'Het zal wel, ik wilde je alleen maar wat vragen! Maar als dat zelfs te veel moeite is dan laat dat maar! weet je, ik hoef jou niet als vriendin! zegt ze terug: DAN NIET! waarop ik dus zeg:ik hoef niemand die zo kut tegen me doet, de ene keer doe je heel erg aardig en de andere keer wil je m'n kop er wel afschieten! zegt zij: Bitch, je mag me ook wel bitch noemen, maar ik ben je f*cking spiegeltje niet! (ik heb geen flauw id waar dat spiegeltje gedoe op sloeg maar ja...) toen zei ik trug: Het is de harde waarheid en dit zou je niet recht in m'n gezicht durven zeggen dus je bent LAF, en misschien moet je het probleem eens bij jezelf zoeken! toen zei zij weer: OMFG (o my facking gosh, maar dat weten jullie wel!) Ik ga me niet verlagen tot jou niveau,waarop ik dus zei, moet jij nodig zeggen, ik heb geen zin in deze onzin! Ik ga m'n inkt hier niet aan verspillen! En toen zei ze zoiets als: Jij bent egt zo'n kutkind! en je bent egt heel erg vriendloos! Toen zei ik: Laat me gwn met rust jong! doe aardig tegen me of laat me gewoon met rust, ik heb geen zin in dit gekut! Ik kan hier egt niet tegen, Vrede?Toen ging de bel maar shreef ze nog snel: NEE, OORLOG!
Maar in het volgende lesuur ging het gewoon weer verder, en toen zei ik:
Kom op, gewoon vrienden?K kan hier egt niet tegen! Jij bent m'n allesje! Pleasee?? egt srry van toenet! en toen zei ze terug: Ik denk dat het gewoon het beste is als we vandaag ff afstand van elkaar houden! Toen zei ik: Ja , sgoed! maar tegen niemand doorlullen he?
Toen de volgende bel ging had ze het al tussen door geseind naar Roos en Laura, En bij het volgende lesuur, zag ik ze fluisteren en roddelen, en toen zag ik dat Linda het blaadje aan Laura gaf!!! Zei heeft hem dus gelezen een het meisje dat naast haar zit (celine) ook!
Laura, Julia en ik fietsen altijd samen op woensdag, en nu dus ook. Toen we aan het fietsen waren zei Laura de hele tijd (als Julia naast me aan het fietsen was) : O, Julia, kom eens naast me fietsen, dus ze pakte julia gewoon van me af! Ik wist niet dat Laura boos op mij was, dus ik zei in het steegje waar ik altijd aflsla, gewoon doei, tegen die 2, en julia reageerde ook maar Laura niet... Dus ik zei nog een extra keer: Doei Laura!!!! en toen zei ze nog niets! dus toen wist ik het zeker! zei was ook boos op mij!! Maar wat moet ik nou doen???want die 3 beïnvloeden de hele klas, dus iedereen is nu tegen mij!
HELPP A.U.B.
thanx voor het luisteren!
kusje van mij
02 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pinkje27
pinkje27, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende