wereld is hard..

tja.. weer niet een positief verhaal hier op dagboek.. maarjha wie heeft er verteld dat het leven gemakkelijk is? ik niet.. weet het.. maargoed gaat nu niet om mij..
mijn nichtje en haar vriend zijn uit elkaar.. sinds 2e kerstdag.. zij heeft het uitgemaakt.. ik heb een hele goeie verhouding met beide.. en allebei vertellen ze hun verhaal aan mij. wat verder geen probleem is ,want ik ben vrij neutraal terein.. maar het probleem is dat bart ff tussendoor zei dat hij het leven zonder haar niet wilde endat hijvoor de trein zou springen.. helaas is hij de zoveelste die dat tegen m zegt, en het echt meent.. hierdoor sprong er iets bij mij.. gelukkig viel mijn tel toen uit.. dus merkte hij er niet zo veel van.. heb hem terug gebelt en het uit hem kunnen praten..
maar wat ik dus niet snap, is waarom mensen denken dat voor een trein springen alles oplost? alsof het hele leven draait om 1 persoon.. er is nog zo veel meer in de wereld wat ook mooi is?
jha tuurlijk heb ik ook wel klote dingen meegemaakt.. en jha ook ik heb ged8 dat ik niet meer verder wilde.. maar helaas kon ik mijn verhaal toen niet bij iemand kwijt en heb het zelf uit moeten vechten.. ik weet hoe moeilijk dat is en daarom probeer ik er zo goed mogelijk te zijn voor mijn vrienden.. maar het is soms zo moeilijk..

verder was gister en vandaag muis er weer.. heel fijn! alleen hij was ziek.. dus ik mijn huisvrouwen/verpleegkundige gevoel omhoog gehaald en goed voor hem gezorgt.. zegt hij, zonder het te weten de meest pijnlijke zin..:
ik wil een vrouw zoals jij.. daar zou ik gelukkig mee zijn!

halloooooo jhoehoe! sta voor je neus!!! snap je het dan niet dat ik er spijt van heb dat we het uitgemaakt hebben?? hou nog van je met heel mijn hart verdomme..
en als je thuis bent, bel je me op.. "ik hou van je.."
ik ook van jou verdomme.. kom terug!

en dan moet je terwijl j t zelf ook moeilijk hebt, goed reagerne op de mensen van wie je houd en die het ook moeilijk hebben..

wie zei dat de wereld eerlijk was?

28 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van aman
aman, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende