Wishlist

Hi my diary!

Ik wil zoveel hebben.. ik moet het echt op papier zetten anders blijft het de hele tijd in mijn hoofd zitten. Love word gek van me, dat sowieso.

1.
Ik zou graag gaan samen wonen met Love, we zijn pas 20 jaar maar het lijkt mij gewoon heerlijk om samen wakker te worden en onze eigen zaken te regelen. Hmpf, dit is iets voor later. Waar ik duidelijk voor moet sparen!!

2.
Mijn rijbewijs halen in 2013. Dit moet echt gebeuren, ookal stel ik het zo lang mogelijk uit. Dit kost heel veel geld.. Ik heb gekeken bij verschillende rijscholen en ik kom uit op zo’n 1300 euro. Autsj.

3.
Mijn school betalen, ik ga volgend jaar weer naar school. De versnelde opleiding tandartsassistente lijkt me wel wat, ik vond de tandarts vroeger al interessant en ik zou graag een 9 tot 5 baan willen.

4.
Naar Disneyland. Ik ben daar al 13 jaar niet geweest en het lijkt me geweldig!!

5.
Kleding, zoveel kleding dat ik heb gezien! Een legerblouse (40,-), beige sneakers (120,-), roze sneakers (45,-), fringe tas (45,-) en rode Celine tas (45,-) Oh, en een mooie sjaal van de Zara (20,-) Ik heb ook nog een rekening van de H&M, die sowieso betaald moet worden.. (85,-)

6.
Omdat Love en ik afgelopen week een jaar bij elkaar waren geef ik hem (of beter gezegd, ons) kaartjes voor Najib Amhali cadeau. Kassaaa (50,-)

7.
1 miljoen euro (of meer), wie niet..

Het leek mij ook verstandig om een lijstje maken wat ik al heb, dus als ik mijn spaargeld bij elkaar heb voor school schrijf ik dat op. Maar ook als ik de prachtige sjaal van de Zara heb weten te bemachtigen hoor :-)

De status van vandaag (18-09-2012): Nog niks weten te bemachtigen.

Hoera, ik ben vandaag (19-09-2012) trotse eigenaar geworden van de prachtige Zara sjaal! Ik was op zoek naar een mooi jurkje voor mijn examenuitreiking, maar helaas.. niks gevonden. Dan maar een troost aankoop, de sjaal.

Ik heb trouwens al ongeveer 45,- en nog een paar losse centen in mijn spaarpotje. Disney, here we come! (Keep on dreaming)

Ik heb een druk weekje gehad. Vandaag (24-09-2012) is mijn zus jarig, hiephoi! Ik heb haar een telefoonhoesje van Fab gegeven en nog wat spulletjes voor haar vakantie. Leuk, leuk, leuk. Ik heb ook mijn loon gehad, dus direct richting de spaarrekening!

Helaas moet ik wel mijn ''vaste'' lasten betalen.
1: Telefoonrekening
2: Sportschool
3: 50 euro richting spaarrekening
4: Kaartjes Najib Amhali
5: H&M rekening (achter af denk ik altijd, waarom ook alweer)

Of te wel, er blijft bijna niks over..

Ik heb gelukkig wel wat op Marktplaats verkocht waardoor ik centjes heb die ik ook naar mijn spaarrekening kunnen!

Tot snel, my diary :-)
24 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Knusje
Knusje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende