Ziek

Twee jaar geleden was ik hier aardig actief. Niet voor zo'n hele lange periode, maar toch. Vandaag kwam ik deze site weer eens tegen en heb ik al de verhaaltjes die ik in die tijd geschereven gewist. Ik herkende mijzelf haast niet terug in de dingen die ik las knipoog.

Maar goed, ik wil dus nu een nieuwe start maken op My Diary. Ik weet niet of ik het ook echt vol ga houden, maar ik ga het gewoon proberen. Ik maak toch aardig wat mee in een week.. Dus het is dan altijd leuk om het ergens vast te leggen.

Ik heb deze week aardig wat gestressed en nu ben ik ziek. Ik vraag me af of het wat met elkaar te maken heeft? Het kan ook te maken hebben met het weer wat we afgelopen week hebben gehad. Iig, ik ben dus vandaag niet naar school geweest en heb lekker veel in bed gelegen. Morgen moet ik stage lopen en ik hoop dan wel weer beter te zijn.. Ik loop stage op een ZMLK school in Veldhoven en das helemaal tof vrolijk. Zal er een andere keer eens meer over vertellen. Ik ga nu even verder met mijzelf zielig vinden omdat ik me niet lekker voel.. knipoog
23 nov 2004 - bewerkt op 23 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van U-NiQ
U-NiQ, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende