~*~Ziekenboeg Geopend~*~

Nou het is weer zover hoor, de ziekenboeg is weer geopend hier! Whaaa!!!

Heb er op het moment die loopt bah! rond, pijn in haar buik, en 2 die letterlijk snot en snot verdrietigverkouden zijn, echt niet normaal!

Dus de EHBO Kit hebben we meteen maar weer te voorschijn getoverd


Hmm als ik het dan ook maar nu gelijk krijg, zal je net zien komt het bij mij in het weekend als ik weg moet, whaaa dan word ik gek, verlang echt naar het weekend.

Samen met D. en mijn kleine mannetje gaan we mijn middelste dochter haar verjaardag vieren, gewoon effe speciaal voor haar, en die kleinste merkt er verder toch niets van.
Maar dan moeten we wel beter zijn en niet ziek, ok beetje verkouden is niet erg maar die arme meid, het loopt lekkerlijk uit haar neus en ogen bah!

Ga vandaag de Kerstboom zelf maar doen, mijn lieve Ex heeft het nou al een paar dagen gezegd dat hij het zou doen maar als ik het zo zie gaat het nooit meer gebeuren, en dan bedoel ik echt nooit.
Dus ik duik straks die koude schuur in en vecht mijn weg tussen de fietsen door en rotzooi om voor mijn meiden en jongen die boom te pakken, wow dat word een hele opgave.
Ma goed heb het zoo die koters over, en nu helemaal dat ze zich zo rot voelen.

Denk dat ze daar wel een beetje van opknappen, een beetje vrolijkheid in huis, zal ze wel goed doen denk ik. Dus dat ga ik denk ik zo maar even doen dan, ff wakker worden en dan lekker aan de slag, een ding scheelt hof nu niet 6x op en neer naar school te lopen

xxjes,
Boefje
18 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Boefje
Boefje, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende