Zoveel.

Denderd dat wichter van de trap:
"Hoi, jezus, wat ben jij altijd vroeg wakker"

Ik brom.. Ik kijk filmpjes, dansfilmpjes. sommige beter dan anderen. Iig intressanter dan alles wat er eigenlijk om mij heen gebeurd. Of heet dat struisvogeltechniek?

Ik moet ZOVEEL,
Leren, kamer opruimen, de hond moet er uit. wat eten we vandaag? Ik mis mijn vriend, De was? Is de was al opgehangen? Ik moet leren fock!.. Ga dan leren! Nee nog vijf minuten internet. Leuke filmpjes. Stomme krabbels lezen en nutteloze succes-met-je-examens-wensen uitdelen.

WAAROM!!!!!.
Ik ga het niet halen hoor, dat achterlijke examen gedoe.

Het wichter blijft door praten:
"Is dit shirtje leuk? Wordt het koud? Ben je niet moe?! heb je vrij? owja examens hea? Nou, ik moet zo naar school,is er nog brood? Waar staat de boter? Hey leuk liedje mag het wat harder? Hey wil je de muziek zachter doen kan ik nog even tv-kijken, dank je wel," En ze verdwijnt achter de kijkdoos.

Zou ze van haar zelf weten hoeveel ze eigenlijk vraagt zonder echt het antwoord te willen hebben?Zou ze van haar zelf weten hoe druk ze soms kan zijn.. Ik hou van haar maar.
Jezus,, ik dacht dat ze zo naar school moest.. Zucht* Alleen thuis bevalt me altijd prima. wat een domper op de dag als er dan altijd weer een naar beneden komt strompelen..
Ze gaat zo.. ZE GAAT ZO WEG..

en dan?!..
Sjah.. ik moet nog zoveel.. En die vijf minuten zijn nu ook wel om. Anders ga ik eerst even douchen?!
Kan ik dan meteen me kamer opruimen.

Ik denk dat ik mijn computer maar moet laten ontvoeren.. Iemand moet het internet dood laten gaan.. iemand moet me sturen. Ik heb mezelf niet meer in de hand.

EN TJIEIEIEIEIE ik moet nog zoveel..
18 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Noralyy
Noralyy, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende