zoveel

Ik weet dat niemand die dit verhaal leest mij kent of zelfs maar ooit iets van mij gelezen heeft, bijna alles van mij staat op privé en daar heb ik zo mijn reden voor.
maar ik heb op dit moment niemand van wie ik ook maar iets van een normale reactie kan verwachten daarom leg ik die taak nu op de schouders van de lezer, van jou dus knipoog

Laat ik beginnen met een klein stukje van wie ik ben: ik ben iemand van 24 jaar en ik ken redelijk wat mensen maar niemand die ik genoeg vertrouw om dit te delen.
Ik werk in de bouw, iets wat ik met veel plezier en trots doe, het creëren van iets wat iemand ooit zijn thuis noemt en iedere dag naar wederkeerd.
de meeste mensen om mij heen zijn dames, veelal goede vriendinnen van mij verder niets.
het leven is nooit makkelijk, dat weet ik als geen ander, maar vooral problemen van andere neem ik persoonlijk op en probeer ik zoveel mogelijk op te lossen voor die persoon, zo zit ik gewoon in elkaar, maar er zijn momente dat het te veel word en daar zit nu het probleem voor mij.

laat ik even kort samen gevat op noemen wat er nu in mijn leven speelt (de hoofd zaken dan)

in een gesprek met een vriendin van me kreeg ik een week geleden een opmerking naar mijn hoofd naar mijn hoofd die mij zeer diep kwetste, op zo'n manier dat ik zelden heb mee gemaakt.

een goede vriendin van me (en de zus van de dame die ik hier boven beschreef) is schitsofren en heeft een psychose gehad waardoor ze nu weer opgenomen is in een pshychiatrie, ik ga zondag bij haar kijken hoe het met haar gaat.

ik ben op dit moment bezig om een huis te kopen, maar ik ben hier nog niet helemaal zeker van.

ik ben deze week geplaatst op een groter project dan dat ik ooit heb gedaan.

en als laatstse van de hoofd dingen: een goede vriendin van me heeft gebroken met haar vriend (hier zit een hele lange geschiedenis achter) maar zij is nu al bijna twee weken redelijk depresief en bijna onbereikbaar, ik maak me redelijk veel zorgen om haar en om dingen nu nog makkelijker te maken ben ik bang dat ik verlieft op haar ben, maar ik wil de relatie die wij nu hebben niet op het spel zetten dus weet zij dit niet.

Maar er zijn nog zoveel andere kleinen dingetjes die ik nu niet ga opnoemen.

Ik zoek gewoon wat rust zo nu en dan maar ik kan dit echt niet vinden, er zijn altijd wel mensen die mij nodig hebben en ik woon nu nog bij mijn moeder (ja ik weet het.......) maar hoe wel ik er woon ben ik er niet thuis.
ik heb op dit moment zo veel moeite om mijn kop op de juiste plek te hebben en ik heb echt het gevoel dat ik nu aan het verdrinken ben.



sorry dat ik nu mijn leven op straat gooi, mar ik moet dit echt even kwijt.
04 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van the devil
the devil, man, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende