Zusjes..

Één van mijn beste vriendinnen, Hanna, heeft een zusje. Zij heet Lina.
Wanneer ik bij Hanna ben, is Lina ontzettend druk, ze is nog maar 11 jaar, maar al aardig volwassen voor haar leeftijd.
Nu is mijn zusje ook 11 jaar, maar een heel ander type dan Lina. Mijn zusje is meestal rustig en verlegen, ze is best wel stil en pas wanneer je haar goed kent praat ze je de oren van het hoofd.

Lina en mijn zusje spraken een jaar geleden voor het eerst samen af. Het klikte niet meteen, ze waren hele andere types en het werkte niet echt. Maar na een maand begon het toch te klikken, nu spreken ze bijna elke week af en werken mij en Hanna op de zenuwen.
Ze bedenken samen rare liedjes en springen rond, mijn zusje is nog nooit zo druk geweest met een vriendin, en ik heb Lina nog nooit zo 'rustig' gezien. Misschien hebben ze dus wel een goede invloed op elkaar..

Wat ik ontzettend lief vond, was dat mijn zusje laatst dit tegen me zei:
"Toen Lina en ik voor het eerst gingen afspreken, was het nog een beetje wennen. Maar nu wordt het steeds leuker en we begrijpen elkaar zo goed!"
Toen ze dit zei had ik echt een gevoel van, wat groei jij snel op!

Nu is Lina dus weer hier, en ze zijn samen aan het breien..
Ik moest ontzettend lachen toen ik even bij hen in de kamer naar binnen keek, zaten daar twee jonge meisjes als twee oude vrouwtjes te breien. Misschien is dat de invloed die mijn zusje op Lina heeft.
03 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van 4Lilly
4Lilly, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende