:)

vrolijk

--

Leuk dagje gehad vandaag. Hmm... Heerlijk bruin geworden en zo, altijd leuk meegenomen vrolijk!
En uhm... ook ruzie gehad met Marc, dus jongen waarop ik eerst verliefd was en ik kan er echt niks van begrijpen hoe ik op zó'n jongen verliefd had kunnen worden verward.

Het begon dat Marc mijn broertje op school de hele tijd zat te duwen. Ik heb een heel hechte band met mijn broertje en zo... Maar in het begin zag die er de lol wel van in, tot het hem op een gegeven moment begon te vervelen. En Marc ging steeds stapjes verder, totdat hij laatst John van zijn fiets flikkerde. Ik kreeg er een ruzie van met Marc, waarom hij dat deed en zo. Hij zo: "Kan ik er wat aan doen dat hij valt?" En ik zo: "Ja, dan moet jij hem niet van zijn fiets duwen!" Toen was hij uitgeluld. Ik was echt kwaad op hem. En vandaag weer. Hij had in zijn MSN-naam staan: prikkelbaar verward Dus John vroeg wat er was. Hij zo: :@ rot op lul :@:@
En hij zou John op school in elkaar trappen. Nou, daar had ik wat van gezegd, dat ik dat nergens op vond slaan en zo. Ja, zijn oma ligt in coma, maar dan hoef je je echt niet zo af te reageren. Toen had ik hem uitgeluld en heeft hij me geblokt. Nou ja, als hij dat wil... verward moet hij vooral doen joh.

Maar ja, lang genoeg geluld hierover nahnah
Ohja, voor iemand die zich verveelt, heb een tip nahnah: kijk op www.broodjeaap.nl, en dan op Griezel klikken. Kun je je wel even mee vermaken!

Doeiii! verliefd
19 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kiimmiej
kiimmiej, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende