Hum..

Ohja vandaag ook... verward
Toen was ik heel boos op een vriendin van mij.
Ik was dus zo in de pauze aan het staan, opeens boert zij in mijn oor. Gadver, ik gaf haar een duw en zij stelde zich behoorlijk aan en liet zich op de grond vallen. Toen kwam ze achter me aan, keihard. Ik gaf me over en zij duwde mij heel hard. Nou, dat vond ik ook al dom, want vind je het gek dat ik haar duwde... verward moet ze maar niet in mijn oor boeren.
Nou en een paar minuten later duwde ze (Caroline) opeens met volle gewicht op mijn rugtas, zodat ik achterover viel. Mijn arm zwaaide met een enorme klap tegen een harde paal aan, net tegen zo'n randje. Toen was ik zó kwaad op haar! En een vriend van mij, die nog beter bevriend is met Caroline, kwam nog op voor Caroline ook! Toen riep ik "hou je kop maar dicht!" tegen hem, want ik kon niks hebben... En toen fluisterde hij tegen Caroline dat ik boos was... Gek hèverward?
Hum... Het duurde wel eventjes voordat mijn boosheid weer weggetrokken was...
Een heel goede vriendin van mij, Michelle, heeft een vriendje vrolijk! Het is net uit tussen haar en mijn broertje John. Ze was helemaal overstuur en niet te troosten. Maar ja, mijn broertje was niet meer verliefd. Maar een jongen van 16, het broertje van de ex van mijn beste vriendin (nahnah) werd verliefd op Michelle. Hij heet Bas en hij had Michelle verkering gevraagd. Ze zei "ja" maar heeft er eigenlijk al spijt van. Ze is niet zo verliefd op hem, vindt het allemaal te snel gaan en heeft John nog in haar achterhoofd zitten. Ja, helemaal ongelijk heeft ze natuurlijk niet!
Maar goed, dit moest er dus even uit vrolijk

Liefs,
Kim.
20 mei 2005 - bewerkt op 20 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kiimmiej
kiimmiej, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende