07 augustus

Hallo Allemaal,

Een nieuw berichtje van mij. Lang getwijfeld of ik wel of niet wat wilde schrijven omdat het toch weer voor mij een nieuwe omgeving is, nieuwe mensen. Op de vorige site waar ik schreef daar kende ze mijn verhaal en werd ik gesteund door die mensen. Omdat die plek nu niet meer is, is het toch vooral voor mezelf belangrijk om een nieuw veilig plekje te maken waar ik mezelf kan uiten, mijn gedachten de vrije loop kan laten gaan. Ik merk nu dat het voor mij weer een onzekere plek is die ik tot mijn eigen moet maken.

Toch wil ik een kleine start maken, want als je nooit start, dan komt er ook nooit iets van.
Gisteravond lag ik al om 19.00 uur in bed, was ontzettend moe en had overal pijn. Sinds het auto-ongeluk dat ik in het begin van het jaar heb gehad, ben ik nog geen dag pijnloos geweest. Er zit totaal geen verbetering in en ik heb het gevoel alsof de huisarts me alleen maar van het kastje naar de muur stuurt en weer terug. Inmiddels heb ik alweer 5 soorten fysiotherapie geprobeerd, maar alles werkt niet. Sinds 1 weekje ben ik weer bezig met een ander type en hiervan krijg ik enkel meer last en pijn van dan ik voor de therapie had. Om het zachtjes uit te drukken baal ik hier ontzettend van.
De hele nacht liggen draaien en woelen. Zeer slecht geslapen.

Helaas ging vanochtend mijn wekker weer vroeg om te gaan werken. Er zijn genoeg mensen die me voor gek verklaren dat ik toch ga werken maar er moet geld blijven binnen komen. Ik heb een vriend die inmiddels alweer 2 jaar thuis zit met problemen en ook nog niet kan gaan werken de komende tijd. En de rekeningen betalen zich niet vanzelf. Ook omdat ik maar een uitzendcontract heb dus voor mij staan er genoeg andere in de rij om mijn baan te krijgen.

De halve werkdag zit er inmiddels af weer op, dus nog even volhouden en dan moet ik vanavond weer naar de fysio. Ik zie er nu al weer ontzettend tegenop. maar helaas is het niet anders. Hoop dat het snel een stuk beter gaat..
07 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van draakje88
draakje88, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende