Even voorstellen

Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik me aangemeld op deze site, dus wilde mij even voorstellen.

Mijn naam is Tamara, ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend.
Mijn nicknaam draakje88 heb ik gekozen omdat dragon mijn Chinese sterrenbeeld is en ik in 1988 geboren ben.

Lange tijd heb ik op een online site/forum mijn dagboekje bijgehouden. Echter ben ik er niet zo goed in om dagelijk wat te schrijven. Voor mij zal het dagboekje meer een uitlaatklep zijn van zowel negatieve als positieve dingen.

Ik heb nogal een vervelend verleden achter me, waar ik soms nog dagelijk in vastzit in gedachtens en waar ik tegen vecht.
Het kan dus zijn dat mijn verhalen niet altijd de positieve kant van alles zullen zien.

De dingen die ik heb meegemaakt zijn: pesten, mishandeling en (sexueel)misbruik. En helaas zit ik momenteel ook niet in een heel handige situatie, vandaar dat ik opzoek ben naar een veilig plekje voor mezelf waar ik van me af kan typen. Waar mensen op kunnen reageren.

Zoals ik al zei heb ik jarenlang op een site een online dagboek bij gehouden. Het was voor mij een veilig plekje, een plekje waar ik mezelf kon zijn en me kon uiten. Helaas is deze site een half jaar geleden gestop en ik dacht ik kan het wel alleen. Ik ben sterk genoeg. Ik krop mijn gevoelens wel weer op maar ik merk dat ik steeds meer en meer de behoefte heb om mij te uiten. Om dingen van me af te kunnen schrijven. En misschien wel om ervaringen te delen met iemand die hetzelfde mee maakt of heeft meegemaakt.

Ik hoop dat ik door de tijd heen hier voor mezelf een veilig plekje kan vinden om mijn gevoelens te uiten en alles van me af te schrijven.

Liefs,
Draakje88
05 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van draakje88
draakje88, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende