1 dagje nog

Nog 1 dag en mijn examens beginnen, gelukkig hoef ik maar 1 dag!!!!

Voel me zwaar k*t nu... heb net ruzie met me pa gemaakt en hijs nu al naar bed gegaan, vet erg!
Hij komt thuis en gaat meteen al mijn spullen opruimen, netjes leggen, me kamerdeur sluiten weet ik veel wat nog meer, hijs neurotisch in dat opzicht, altijd moet alles netjes en opgeruimd en sinds me mams er niet meer is wordt het steeds erger!!!!

Dus ik zeg dat tegen hem, maar hij voelt zich niet echt lekker ofzo laatste tijd, maar ja ik ben zelf ook ziek dus hij moet niet zo moeilijk doen over 1x een weekje niet lekker zijn! Zegt ie: "ja je moet niet zo tegen me tekeer gaan als ik me niet lekker voel" Ik: "hallo ik voel me elke dag niet lekker en daar houd jij dan ook geen rekening mee als je tegen me schreeuwt, nu voel je eens hoe ik me elke keer voel!" Nou toen werd ie nog bozer en zegt ie: "Houd je smoel.."

Slaat dat nou weer op, kijk ga niet klagen, want me pa heeft het ook moeilijk, maar toch hij hoeft niet tegen mij zo te doen! Weet wel waarom: We hebben te horen gekregen dat met broer dus 28 juli al op stage gaat; dat houdt in dat ie voor een jaar op een cruise boot als officier gaat werken in caribisch gebied!!! En das best wel heftig want dan gaat er weer iemand weg....niet voorgoed maar wel voor een lange tijd...

Maar ja ik heb het daar ook moeilijk mee hoor niet alleen me pa!!!!

11 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende