12-5-2013

Lief dagboek,

Wauw wat is het alweer een tijd geleden dat ik in je heb geschreven. Er is een hele hoop gebeurd in de tussentijd.

Met mij gaat het super! Ik heb geen last meer van m'n ex en al het gezeik er omheen en ben helemaal over hem heen. Ik heb pas geleden een vriendje gehad, het was een maand aan. Hij was echt heel erg lief, maar het voelde gewoon niet goed meer, hij was niet de ware voor mij. En het bleek de goede beslissing, want ik heb er geen spijt van en het voelt als een opluchting.
Met hemelvaart ben ik op kamp geweest met scouting, het was echt super!! We zijn met het kader echt een hecht clubje geworden, en het is altijd keigezellig! Hier ben ik zo blij mee. Ik mocht trouwens dit jaar toch bij de verkenners blijven, en wat voor een jaar was het! Een topjaar!! En volgend jaar gaan we met dit leuke clubje naar de rowans toe, dus ik weet zeker dat dit ook geweldig gaat worden.
Musical is nog steeds supergaaf! Ik wil er volgend jaar zeker weer op. Hele lieve mensen, altijd gezellig, en het is gewoon mijn passie.
Op school gaat het ook redelijk goed. Ik sta geen onvoldoendes, dus dit is wel positief. Wel sta ik 5 'bijna' onvoldoendes, dus dat is weer ietsje minder... Maarja, ik zie wel hoe het loopt. Ik weet zeker dat er een zomervakantie komt, dus ik ben blij!

Dit is zo'n beetje mijn leven op dit moment. Tot ooit!

xxx M
12 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iloveyouxo
iloveyouxo, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende