30-09-2012

Lief dagboek / Lieve Anna,

Je bent een schat! Echt ik ben zo blij dat ik je ken. Je kunt me altijd supergoed helpen, we hebben heel veel lol en tja, je bent gewoon de beste. Ik ga voortaan mijn dagboek Anna noemen. Ik hoop dat je dit goed vind. I love you!

Goed dus;

Lieve Anna,

Mijn leven ligt helemaal over hoop, ik voel me dus nog steeds niet helemaal mezelf, er ontbreekt iets in mij. Gewoon alles wat in al mijn vorige dagboekberichten staat beschreven. Mijn vader ligt in het ziekenhuis en het gaat niet goed met hem. Hij is in een soort kunstmatige coma gebracht. Zo kan hij uitrusten en is zijn lichaam weer wat actiever om zich te kunnen herstellen. Ik kan dit er niet nog bij hebben, ik ben zo ontzettend bang dat hem iets overkomt ofzo. Ik moet er even tussen uit! Maar goed, wat kan ik doen? Ik ben een meisje van 15 jaar. Ik wil kamperen, het bos in, weg, wandelen, of wat dan ook?! Maar tja, hoe doe je dat? Ik ga zeker niet weglopen en mijn moeder vertellen over wat er allemaal in mijn hoofd omgaat is ook niet zo'n goed idee. Ze heeft al te veel aan haar hoofd. Maar op deze manier houd ik het echt niet lang meer vol. Ik weet echt niet wat ik heb, maar er klopt iets niet. Ik mis iets in mijn leven. Wat moet ik doen? Ik word helemaal gek op deze manier...

Trouwens; dit dagboek is dus vooral voor mezelf om mijn leven op orde te krijgen enzo. Je kunt het lezen, en tips vind ik ook ontzettend fijn. Maar denk dus niet; wat zeurt zij veel... Lees het dan gewoon niet.

Veel liefs, M.

Ps; wel echt sorry voor dit gezeur! Vooral voor jou Anna... Het spijt me!
30 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iloveyouxo
iloveyouxo, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende