13-08-05

Zo daar was ik weer naar een hele lange tijd.

Ik ben weer helemaal bij gekomen van de vakantie. Even denken wat heb ik allemaal mee gemaakt. Ik heb gewerkt en gewerkt. Zaterdag ben ik met *A naar de disco geweest. Het was super lachen. We hebben al the boys gek gemaakt met onze moves. Op het laatst stonden 6 jongens om ons heen. Ik heb ze weer lekker allemaal af gewezengemeen Ik ga vanaf nu alleen maar zoenen met leuke jongens (en hele knappe) Ik ben zondag/maandag/dinsdag met de trein naar Helmond gereist. Fucking 21.40!! M'n ouders hebben me van het station afgehaald. Ze hebben me als eerst de camping laten zien. Het was een hele mooie camping. 's Avonds ben ik naar de camping disco geweest met m'n broertje. Goddank naar 30min begon eindelijk een jongen tegen me te praten. Hij was heel aardig maar niet echt aantrekkelijk. De volgende dag had ik weer met die jongen en z'n vrienden afgesproken. Ze wouden me mee hebben naar Eindhoven winkelen, ik ben niet gegaan hoor. 's Avonds heb ik nog met die jongen gezoend, meer om hem. Hij kon er ook niks van.
Woensdag had ik verjaardag van E*. Ze had speciaal een fles Baileys gehaald voor moi, dus dat kwam wel goedcool! Een super lekkere kerel had me naar huis gebracht. Ik had hem wel eens eerder gezien op m'n werk.
Gisteravond kwam m'n ex langs om 1uur (daarvoor dat ik de dvd Rose Red gekeken, super eng brrrr). Hij heeft bij me geslapen. Hoe beroerd dat is, met z'n 2e in een 1persoons bed. Ik heb maar 2uur geslapen. Ik moet echt moeite doen om m'n oogleden open te houden. We hebben lekker gezoend en geknuffeld. Het was heerlijk.
Ik laat me echt door hem gebruiken....... ik houd van hem hij niet van mij...

Vanavond ga ik naar een schuimparty in Heerde. Eerst nog even werken....
13 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Iekie
Iekie, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende