28-06-05

Zaterdag:

Wedstrijd in Deurne.
Ik moest half 7!!! bij de sportzaal staan. Kan het vroeger,omfg. Het was super gezellig in de auto met H & H. Op de sportzaal zat een koepel, wat dus betekend dat het héél hoog is. Er waren heel veel goede meisjes. Een paar ervan gaan naar het EK. We zijn met het twirlteam uitgekomen in intermediate en met freestyle/a-team in de beginners klasse.
Toch ging het freestyle veel meer maar ja.
De terug wouden we naar de MAC, maar het was te druk en iedereen zat ons na te fluiten en onze aandacht te trekken. We hadden namelijk een boxershort aan en een topje. En de MAC-Drive was gesloten *Drama.
Toen zijn we door gereden naar Hattem waar H woont, en je raadt het nooit, alle cafetaria's waren dicht. Op zaterdag avond.
Toen zijn we maar naar Wezep wezen eten. Het was heel erg lekker.
Ik was pas om 21.30 thuis. Snel gedoucht spullen op geruimd en meteen naar H gegaan die me op heeft gemaakt. En toen naar de disco.
Jammer genoeg kon ik niet naar de BBQ met m'n vrienden. Ik ga echt geen 30euro betalen voor een klein uurtje.
In de disco was het heel gezellig. M'n vrienden waren heel vrolijk dankzij de alcohol. Ik was bang dat ze heel erg dronken waren en heel erg vervelend viel dat even mee. M'n exie was heel spontaan aan het doen, hij gaf me opeens een kus en later weer.
M'n trainster was er ook nog. Zij kan heel goed hakken, echt melig. Er was een hele knappe jongen. Hij zat telkens aan me, wou ik hem gaan zoenen trek die z'n kop weg. Ow jee, ik stond mooi voor lul. Nu maar hopen dat niemand het heeft gezien. Zijn vriend zei dat hij een vriendin heeft, hij zelf zei van niet..... Wat moet ik geloven. Nou ja ik vind het niet zo erg dat we niet hebben gezoend. Ik lag om 3uur al in bed.

Zondag
Lekker lang geslapen. Om 1uur kwam m'n exie kijken naar m'n laptop, want die had weer keuren. En hij heeft hem weer gefixed. Wat fijn. We hadden nog lekker liggen zoenen. Hij ging om 4uur naar huis.

Maandag
Met m'n exie naar Groningen geweest. Ik vond dat ik eens wat terug moest doen, omdat hij altijd mij helpt met Engels en m'n laptop. Hij moest namelijk kijken bij een kamer in Grunn. We zijn 's middags al gegaan, want hij kon eerder vrij krijgen. Eerst met de trein naar Grunn, toen met de bus naar het huissie en toen naar de stad op de fiets. Onderweg een lekke band....moesten we lopen *grrrr. Eindelijk aangekomen, waren we dood moe. Meteen bij Bakker Bart neergeploft en wat gegeten.
Het was heel gezellig. Hij ging om 8uur naar z'n kamer en ik pakte de bus naar m'n huissie. Even een dvd gehuurd bij de videotheek. Lekker m'n grote kingsize bed in gekropen en tv gekeken. Om 23.00 belde m'n exie om te vertellen dat het hem speet dat hij zo laat naar huis kwam. Guttie, we zijn naar Groningen gegaan voor jou en niet voor mij. Maar het bleek dus dat hij het sneu voor me vond dat ik daar alleen was. *wat lief!!!
We lagen heerlijk in elkaars armen tv te kijken. Toen de film was afgelopen tilde hij me weer op, zodat ik op hem lag. En ja dan moet je elkaar wel aankijken.....zoenen....kleren uit...vingeren...aftrekken...hij tilde me weer op hem....en toen hebben we geneukt!!!
Het was nu echt, hij zat er goed in en bleef er in. Als hij er eenmaal in zit doet het geen pijn, maar voor dat hij er in zit doet het erg pijn.
Ik vond het wel heel intens maar het deed me niet zo veel. We hielden ook heel erg snel op. Voordat we begonnen heb ik nog gevraagd en gezegd dat we het beter niet kunnen doen. Maar hij vond van wel.
Na die tijd was die wel stil en was hij wel aan het nadenken dat het niet zo slim was. Ik heb tegen hem gezegd: als we morgen wakker worden doen we net of het niet gebeurd is.
Ik ben blij dat hij mijn 1e was. Ik hou voor 100% van hem.
Hij heeft niet bij me in bed geslapen. We hebben het matras van het bed afgehaald en er voor gelegd. Ik sliep in m'n bed en hij er voor. Voor dat we gingen slapen heb ik nog even bij hem gelegen. Knuffelen is toch veel leuker dan neukencool!
Toen we wakker worden hebben we ook nog even bij elkaar gelegen.
Later toen mijn moeder en oma kwam om te gaan schoonmaken deden we weer "normaal".
We gingen even de omgeving bekijken. En hij zegt opeens: ik ben je vriend niet. Waar sloeg dat nou weer op dan......

Het is over uit!!!!! Elke keer als jij gemeen doet wil ik dat ik niet meer om je geef. Maar zoals vandaag en gisteren, hoe geweldig dat voelde.
Ik weet in iedergeval dat je een hele goede vriend van me bent.
En ik zal altijd van je houden. Ik ga echt m'n best doen me je los te laten.... Dat beloof ik je!!

~~~~ Ik weet zeker dat we bij elkaar passen
~~~~ Ik hou van jou
~~~~ Jij niet van mij
~~~~ Ik zal je los laten
~~~~ Maar alleen als ik nog wel je vriendinnetje mag wezen
en je voor me klaar staat

IK HOU ZO FUCKING VEEL VAN JE!!!

liefdesverdriet
28 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Iekie
Iekie, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende