15-07-05

MVP: Roc Ya Body!!!

Ik ging met R* naar Grunn. R* gaat zondag naar Amerika. Ik ga haar zo verschrikkelijk missen. Ze is mijn beste vriendin. Ze is zo lief!
Ik wil niet dat ze gaat!
Omdat ik heel graag wou dat ze mijn crib nog zag, voordat ze vertrekt zijn we donderdag vertrokken naar Grunn. We zijn eerst naar het Grunn museum geweest. Ik vond er niet zo veel aan. Niet mijn ding.
's Avonds zijn we uit gegaan. Rond 10uur fietsen we naar de stad. Eerst een Baileys genomen in de 3gezusters. Daarna zijn we naar Pand 48 gegaan. Daar was het ook al zo verschrikkelijk rustig. We namen daar ieders een coctail. Ik wou gaan afrekenen zegt die kerel achter de bar: ik weet niet meer wat jullie besteld hadden. Ik zeg hier heb je 10euro. Hij vond het wel best allemaal. Wat fijn, 3euro winst.
Toen zijn we naar the Palace geweest. Echt wat een hokkuh!! Eerst was er niemand. Maar dat veranderde gauw. Op een gegeven moment gingen ze Jody Bernal draaien.... R* en ik wouden weg gaan. En als klap op de vuurbal gingen ze ook nog Bomba draaien *walgt!
We gingen maar een beetje dansen. Een kerel gaat achter me staan rijden. Even laat loopt die weg. Komt die weer met z'n vriend. Gaan ze op een afstandje naar ons kijken. Opeens gaat er weer iemand achter me dansen en zijn vriend voor me. OMFG!!! Te erg. Ik zei tegen de leukste: pakken jullie samen altijd 1 meid. Hij moest lachen en we gingen samen dansen....en zoenen. Dat was nummer 1 die avond. Opeens was mijn vriendin weg met een jongen. Ik ging haar zoeken. Want nummer 1 moest zo nodig naar zijn vrienden. Toen ik eenmaal op een verhoging stond om te gaan kijken waar m'n vriend was zag ik die jongen weer die als eerste achter me stond te rijden. Ik begon met z'n vriend te praten....en zoenen! Dat was nummer 2. Ik schrok van mezelf. Ik walg altijd van meisjes die meer dan 1jongen pakken op een avond. Jongens 1 en 2 zaten allebei aan mijn tieten. Hallow daar ben ik niet van gediend!!!
Jongen 2 wou dat ik bij hem bleef slapen (of hij bij mij) Ik heb tegen hem gezegd dat hij maar een andere meid moest gaan zoeken die dat wil wel. Toen ik hem zag dansen met andere meisjes werd ik jaloers. Heel apart!
Ik had eindelijk m'n vriendin weer gevonden. We ging maar weer naar de dansvloer. Ze nam haar kerel mee, waar ze al de hele avond mee stond te zoenen. Opeens begint een jongen tegen me te praten. Hij was zo irritant en niet echt aantrekkelijk. Dus die heb ik maar afgewimpeld. Ik had tegen m'n vriendin gezegd dat nummer 3 er niet zo komen.... maar een jongen begint te me te praten. Wow wat was hij knap en leuk!!! Ook mee gezoend. Dat was nummer 3!!

Ik schrok echt van mezelf dat ik zulke dingen zou doen. Maar ze waren zo leuk en knap! Ik ben bang dat ik over een paar maand wel met iemand mee ga. Dat ik me dan niet meer kan bedwingen. Hoe fout dat is! Dat mag ik echt nooit doen. Zomaar met iemand het bed in duiken!! NOOIT!

Ook vind ik het heel erg brutaal dat alle jongens aan tieten willen zitten. Ik wil zoenen....je mag best aan m'n kont zitten. Maar echt niet aan mijn tieten. Laten jullie dat wel toe?
Ook vroegen ze alle 3: waar slaap je vanavond....

*zucht! Jongens!!!!

Ik heb deze week m'n ex nog geen seconde gemist. Heerlijk!!! Dat vrije gevoel!

Ik heb zo verjaardag....
Kunnen mijn tongspieren bijkomen.

Gegroet Slutties!! gemeen
15 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Iekie
Iekie, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende