18+

18+ verhaal
Een stevige vrijpartij

Het was een zonnige dag in maart toen ik daar aan de waterkant van de maas zat te kijken naar de passerende binnenvaartschepen. Langzaam drong het tot mij door dat het leven nog zoveel moois te bieden had. Ik stond op om naar huis te gaan toen ik haar daar zag lopen. De manier waarop zij gekleed een kort rokje hoge hakken een goed gevuld bloesje lang zwart golvend haar en een kontje daar kon ik mijn ogen niet vanaf houden. Ik besloot achter haar aan te lopen en te kijken waar zij heen zou gaan. Na een poosje gelopen te hebben ging zij zitten op een terrasje en schudde haar zwarte haar eens goed uit. Toen de ober kwam bestelde zij een rode wijn en wachte rustig af tot hij haar bestelling zo komen brengen. Ik zag hoe zij met gekruiste benen zat en mij zo een stukje van haar slipje toonde zonder dat zij het zelf wist. Het rode slipje moest haar volle kruis bedekken maar deed het niet want ik zag ook een stukje van haar schaamlippen.
Na zo een poosje hebben zitten gluren besloot ik de stoute schoen aan te trekken en vroeg of zij iets van mij wilde drinken en of dat ik bij haar aan het tafeltje mocht komen zitten. Ik stelde me aan haar voor en kwam er zo achter dat zij Monica hete en dat zij pas in de stad was komen wonen en nog maar weinig mensen kende. We zaten zo gezellig te kletsen en ik bestelde nog een rondje. Ik stelde voor om ergens een hapje te gaan eten en dan een kop koffie om onze kennismaking af te sluiten. We zijn naar een klein en intiem bistrootje gegaan. En hebben daar heerlijk gegeten.
Tijdens de koffie stelde ik voor om bij mij thuis nog wat te gaan drinken. Dat vond zij een goed idee. Bij mij thuis aangekomen ging zij op de bank zitten en vroeg of ik er bezwaar tegen had dat zij een sigaret op zou steken en ik zei nee ga je gang doe ik gezellig met je mee. Ik vroeg haar wat ze wilde drinken en ze zei doe mij maar een rode wijn. Zo gezegd zo gedaan. Ik nam het zelfde hoewel ik geen wijndrinker ben. Langzaam werd zij licht beschonken en werd daar door vrijer en losser. Hoewel het mijn bedoeling was om met haar in bed te belanden nam zij het heft in handen en gaf mij plotseling een geweldige tongzoen die ik wel moest beantwoorden. Langzaam voelde ik haar hand langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog kruipen naar mijn kruis. Mijn lid was inmiddels keihard geworden, zo hard dat het pijn ging doen. Ook mijn handen hadden niet stil gelegen en hadden haar heerlijke gleufje gevonden wat behoorlijk nat was geworden.
Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en schoof het rode slipje opzij zodat ik haar gleufje in volle glorie kon aanschouwen. Het was op een streepje schaamhaar helemaal geschoren. Het had de geur van een frisse lente bloesem en glinsterde van haar vocht. Langzaam ging ik met mijn mond naar dat gleufje wat bijna smeekte om gelikt te worden. Met mijn tong begon ik zacht de randen van haar schaamlippen te likken en hoorde haar zacht kreunen. Ik voelde dat zij zacht haar heupen tegen mijn gezicht aan begon te duwen op het zelfde ritme als mijn likken. Ik nam haar volle billen in mijn handen en begon die zacht met mijn vingers te kneden. Ik vond haar sterretje met mijn vingers en was verbaasd dat ook daar haar vocht was te bespeuren en dat maakte het makkelijk om er een vinger in te laten glijden. Ze werd nog wilder en haar heupen sloegen nu werkelijk tegen mijn gezicht aan. Zo kwam zij tot haar eerste orgasme.
De rollen werden omgedraaid en ik moest op de bank gaan zitten en ik kreeg een zalige pijpbeurt die ik niet meer zo snel zal vergeten al zal ik 100 jaar worden. Zacht beet zij in mijn eikel en als mijn lid diep in haar keel verdween dan liet zij haar tanden er langs gaan. Zo ging het door en ik werd wild en kon mij bijna niet meer in houden en ik trok mij terug uit haar zalige mond. Ik zette haar op handen en knieën neer en begon haar zacht langs achter te nemen en zij begon al snel weer haar heupen naar achter te stoten om zo mijn stoten op te vangen. Het duurde dan ook niet lang eer dat ik mijn hete lading diep in haar spoot. Vermoeid door alle opwinding vielen we in elkaars armen om even op adem te komen. Na een paar minuten begon zij met mijn half slappe lid te spelen die plakte van haar sappen en mijn sperma.
Ik kon het spelen en verlangen niet onderdrukken en dus ging ik in een standje 69 op haar liggen en likte zo haar geile gleufje schoon. Ondertussen met mijn vingers in en uit haar kutje te gaan en daarbij haar g-spot stimulerend kwam zij na enige minuten klaar met een enorm nat en gillend orgasme klaar. Dit alles maakte het voor mij onmogelijk om niet klaar te komen dus ik spoot mijn tweede lading diep in haar mond.
Zo ging het de hele nacht door en ik zal haar nooit vergeten.
Ik heb haar nooit meer gezien maar nu ik dit schrijf komt mijn lid alweer omhoog.
Mijn god wat heb ik die nacht genoten.


24 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van huisman
huisman, man, 63 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende