Onze speelkamer

18+ verhaal
Onze speelkamer

Daar sta je dan gebogen over de bok je handen en voeten wijd uit een gebonden aan de poten. Je kunt geen kant uit en ook bewegen is moeilijk. Zacht ga ik met een veer over je rug en je dijen. Maar ik raak je kut en clit niet daar kijk ik goed voor uit. Ik zie hoe je kronkelt en uit alle macht de veer te ontwijken maar het lukt je niet. Ik heb een machine gebouwd om je te neuken maar die gebruik ik later pas. Na je genoeg met de veer te hebben bewerkt ga ik je terwijl je nog steeds zo staat met mijn handen strelen je kreunt en gromt het uit van genot. Vanuit de positie waarin ik sta heb ik een mooi uitzicht op je heerlijke grotje en zie dat het glinstert van het vocht. Ik haal er twee vinger door en bied ze je aan je gulzig lik je ze schoon. Je wilt me wat vragen maar door die ballgag kan je niet praten en ik zie in je ogen wat je wilt vragen maar ga er niet op in. Laat je even zo staan want ik moet naar het toilet en als ik terug kom zie ik dat je behoorlijk hebt staan lekken. Ik maak je los en met stalen boeien bind ik je handen op je rug en zeg tegen je dat je op je knieën moet gaan zitten en het verloren vocht op moet likken. Als je dat gedaan hebt pak ik een zijden touw en bind je armen op je rug tot aan je ellebogen vast niet te strak want ik wil je geen pijn doen. Als je armen zo gebonden zijn, laat ik je in kleermakers zit gaan zitten en met een zijden touw bind ik je enkels aan elkaar en ondertussen zit het trilei op je clit.
Je wordt gek van het genot en laat het ook horen. Dan komt er een vriendin van mij binnen, je kent haar Petra. Zij zal ook een behandeling van mij ondergaan maar daar bij blijf jij toch mijn nummer een.
Ik geef haar de opdracht zich uit te kleden en als zij poedelnaakt voor me staat zeg tegen haar dat zij jou moet los maken. Gehoorzaam doet zij wat haar is opgedragen. Jij moet haar binden over de bok en een enorme dildo in haar kut steken. Het is er zo een die je inbrengt en met een riempje om haar buik heen vast moet maken. Er zit een tril mechanisme in en zeg dat jij hem op een zachte stand moet zetten. Dan kom je kruipend naar mij toe en gaat zitten in een afwachtende houding. Al die tijd staat je trilei aan en je lekt als een gek. Je moet voor me komen staan en ik haal het ei weg en steek twee vinger in je kletsnatte kut ik merk dat je g-spot behoorlijk opgezwollen is en ik ga snel met mijn vingers in en uit. Ik hoor hoe het vocht kletsende geluiden maak en het duurt dan ook niet lang of het vocht spuit met grote kracht je kut uit. Je komt zo hevig klaar dat je door je knieën dreigt te zakken ik vang je op en laat je gaan zitten met je benen wijd. Ik maak Petra los en laat haar voor je knielen en zij moet alles op likken. Je wordt jaloers als ik haar een vinger van mij schoon laat likken. Maar je weet dat jij de rest krijgt en dus is die jaloezie niet nodig. Je kiert en gromt van genot als Petra je clitje raakt. Dan krijg je de opdracht om voor me te komen zitten en om mij te pijpen want ook bij is de temperatuur behoorlijk gestegen ondertussen. Zo zijn we een paar uur bezig en ook jij maakt Petra verschillende keren gillend klaar. Dan bind ik je weer over de bok en heb er een tweede bij gehaald en die is voor Petra. Ik zet de machine tussen jullie en breng bij beide een dildo in en zet de machine aan. Jullie worden gelijktijdig geneukt en komen op het zelfde ogenblik klaar. Maar ik zet hem een standje hoor en weer komen jullie gelijk klaar. Dan vind ik het mooi geweest en zet hem uit maar laat jullie nog even een poosje zo staan. Ik ga een warm bad voor jullie klaar maken en draag jullie een voor een er naar toe. Daar zitten jullie dan moe en uitgeput te genieten van het warme water. Het is een bad wat vrij staat van welke muur dan ook en ik kan er dus omheen lopen om jullie te wassen. Dan laat ik jou er uit stappen en pak een grote zachte handdoek en droog je liefdevol af en draag je naar de slaapkamer. Het zelfde doe ik ook bij Petra en dan kom ik tussen jullie in liggen en allebei leggen jullie hoofd op mijn borst en gaan mijn handen door jullie haar. Met een gelukkige blik kijken jullie naar mij. Ik geef jullie een heerlijke tongzoen en ook geven jullie elkaar een tongzoen. Dan vallen we in slaap. De volgende ochtend word ik eerder wakker dan jullie en loop naar beneden en maak voor jullie een ontbijt, jus d'orange koffie warme croissants aardbeien, roomboter en allerlei andere lekkere dingen.
Dan moet ik weer terug naar Groningen en moet jullie alleen laten. Met een kus neem ik afscheid en trek de deur achter me dicht. Onderweg naar huis denk ik nog heel wat keren terug aan de afgelopen nacht en krijg weer een erectie en moet moeite doen om hem te verbergen als ik naar het toilet ga. Daar ruk ik me af en kom heerlijk klaar en kom met een enigszins rood hoofd terug bij mijn plaats en val in een diepe slaap.

Door een klop op de deur wordt ik ruw uit mijn dagdroom terug de realiteit weer in gehaald.
Waarom mag een man nou nooit eens heerlijk dagdromen?
Merk dat de erectie dus wel degelijk er is.

04 apr 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van huisman
huisman, man, 63 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende