2. ik.

Grappige stukjes lezen, daar houden mensen van. Dus zou het niet wat zijn als ik een schrijfsel met wat humor begin? Een mop misschien? Nee. Ik maak deze stukjes niet om gelezen te worden, maar voor mezelf. En prima en fantastisch als je het toch leest, van mij mag je. maar goed ik zal maar eens beginen over hoe het met me gaat. Ik voel me wel prima nu. Denk ik. Maar dat dacht ik vorig jaar ook.
Vorig jaar besloot ik schijt te hebben aan alles, want als je je druk moet maken om alles, is het leven ook zo zwaar.
Ik vond het zo wel prima. Zorgen over school boeiden me niet, alhoewel ik ze steeds meer kreeg. Zorgen over thuis kon me niets schelen, ookal maakte ik ze wel ongelukkig. En over mezelf kon ik al helemaal niet inzitten, want daar had ik geen aandacht voor. Maar ik had niet door dat ik mezelf verwaarloosde.
Dat gaat veranderen. Ik ga veranderen.
Ik ga mezelf niet meer verwaarlozen,
Ik ga plannen en planningen maken,
Ik ga ervoor zorgen dat ik perfecte punten haal,
Thuis zal het goed gaan,
Maar het allerbelangrijskte: met mij zal het goed gaan.
Met mijn innerlijk, maar vooral mijn uiterlijk. Het zal niet alleen goed gaan, maar uitstekend.
Zorg daar maar voor. Mijn discipline level zal stijgen tot over 9000, net als mijn karma level. Leef met de dag; een cliché, maar wel een goede.
Nadenken voor ik iets zeg, nadenken voor ik iets doe.
Ik móet kritischer worden, voor en nadelen vinden voor alles en vooral alles wat te maken heeft met geld. Rick zei het ook al: 'Jij bent te optimistisch.' Ik moet hard worden, in plaats van schijt hebben.
Sterk.
'You can choose happiness' ~ Shaycarl
Niets uitstellen, maar meteen DOEN. de psych zei dat dit te maken heeft met mijn ADHD. Die ik niet heb. Nou oké een beetje dan. Maar die shit is allang verleden tijd.
live as if you'll die today, risico's nemen.
En gewoon LOGISCH nadenken. Op de een of andere manier is dit nog moeilijk voor mij.
Rust creeëren, mijn kamer is een vuilnisstort eerste klasse. Zou me niks verbazen als ik dooie muizen vind. Hmmm lekker tussendoortje, voor tijdens het wc-bezoek, dan lukt het beter. Ssst, stop met typen, daar zou ik later nog een verhaal over schrijven.

Ik ga nu een A3'tje maken met mijn planning voor deze maand, en beter houd ik me er verdomme een keer aan, want na 21 dagen is een het een gewoonte geworden om te doen wat ik deze maand ga doen en dan hoef ik dus helemaal geen planningen meer te maken.

Dat was het wel, i guess. Nog steeds een mop horen? oké dan.
Klop klop.
Wie is daar?
Die ene die als 2e eindigde.
Die ene die als 2e eindigde wie?
Precies.
~Versus.
30 sep 2012 - bewerkt op 30 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van matjo
matjo, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende