2e kerstavond was egt onwijs gezellig

2e kerstdagmiddag heb ik niet veel gedaan, beetje op me kamer gezeten enzo.. beetje verveeld nahnah af en toe ff naar beneden wat chips gehaald enzo, ik denk dat veel van jullie dit wel kent knipoog

rond half 8 zou ik worden opgehaald door pien en kim. bellen ze me half dronken op enzo van jaa we komen iets later want me band is zacht!
(kim zat 8erop bij pien. of andersom, dat weet ik eigelijk niet knipoog) heb je een fietspomp in huis?
mja, uiteindelijk waren ze maar 5 minuutjes te laat ofzo dus dat was best netjes nahnah wij haar band opgepompt en gingen op weg naar carlijn.

nja zo gezegt zo gedaan enzo. toen wilden we naar de dob (dobbelaar, kroeg) gaan maar die ging pas om 10 uur open. dus nja.. wij naar pien dr huis. (kim ging natuurlijk weer eens op dr bek omdat het glad was.) nja bij pien thuis hebben we een biertje gedronken enzo, en een beetje dvd gekeken. de lama's! (voor de mensen die dat niet kennen, dat is cabaretcool!)
nja was erg lagge enzo..

iets voor 10-en gingen we op weg naar de dob. carlijn nam een afslag ervoor naar links want die moest naar huis. was egt onwijs jammer maar niks aan te doen knipoog dus ik ging met pien en kim de dob in. heb het onwijs naar me zin gehad die avond! moeten we egt vaker doen girls nahnahengel


OP DE TERUGWEG NAAR HUIS LAG ER BTW SNEEUW!!!!!! erg vrolijk
27 dec 2005 - bewerkt op 27 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juicyfruit
juicyfruit, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende