ziekenhuis. (scoliose) + chantal

gister naar het ziekenhuis geweest. ik heb scoliose aan mijn rug en daar ben ik al een paar keer voor naar het ziekenhuis geweest. nu hebben ze allemaal maten gemeten van mijn rug en kwijt ik zoon brees ofzo, dat is een soort corset om alles recht te houden. ik moet hem om als ik pijn heb of lange afstanden af moet leggen (te voet) of lang moet staan.
niet bepaald veel zin in. maargoed, over 2 weken moet ik dat ding ophalen. eerst passen natuurlijk knipoog nja k zie wel hoe et gaat over 2 weken.

pff gisteravond aan chantal (heb ik al een hele tijd ruzie mee) gevraagd om een nieuwe poging te doen om het uit te praten. en dit keer zonder geschreeuw. ze komt zometeen om 2 uur hierheen. ik probeer rustig te blijven maar als ze ook maar 1 dingetje verkeerd zegt ga ik denk ik weer flippen. en zij net zo hard weer terug. het heeft allemaal geen zin meer. mja, toch maar ff probere uit te prate.. is wel beter denk ik. mja als het vanmiddag niet lukt bekijkt ze het maar. kvind het wel best. ik mis dr toch niet ofzo..
28 dec 2005 - bewerkt op 28 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juicyfruit
juicyfruit, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende