ruzie met chantal.

pff was ze hier om 7 over 2 (ja ik heb op de klok gekeken!engel) hebben we serieus een uur lang niets gezegt. wil ze weglopen.. dus nja ik laat dr maar gaan. ondertusse is ze al benede. ik zeg tege marlies: zal ik dr 8eraan gaan??
dus ik ren naar benede. heeft dat poepkind een een bloedneus engelgemeen dus ik helemaal wc papiertjes aangeven enzo. (best lief van mij toch?engelnahnah)
nja toen ging ze toch nog dr jas aan trekken.. maar me moeder was ondertussen ook al thuis gekomen. nja me moeder probeerd dan wel een beetje te praten. en opeens moesten we lachen enzo.
mja chantal moest ook weer naar huis. en toen ze weg ging zei ze zo van: jaa ik uhm.. ik weet niet of we nog een keer wat doen ofzo?
ik d8 egt: whuh?! wtf! ja tog? nahnah ik denk jaaa hallo, wat bedoelt ze nou.. bedoelt ze of we wat LEUKS gaan doen een keer. of bedoelt ze of we nog een keer gaan PRATEN. nja ik wist dus niet wat ze bedoelde dus ik zeg: uhhh ja weet niet we zien wel.
zegt ze: okee doeii (heel blij enzo..)
ik d8 bij mezelf van jaa daaaagg als ze maar niet denkt dat het goed is. nadat chantal weg was was dat ook het gene wat ik tege marlies zei. (nadat ik zei dat ik chantal maar een poepkind vond XD)
hahahahahaha
maargoed, het heeft dus niks opgelost. al denkt chantal van wel!verward
moet ze niet doencool!
28 dec 2005 - bewerkt op 28 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juicyfruit
juicyfruit, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende