3... 4!!!

Misschien slaap ik wel nooit meer thuis... Nu al 4 nachten weg en bevalt me wel...gister de fout gemaakt om toch thuis te zijn als me pa kwam, en wat blijkt, meteen ruzie!!!

Hij gaf mij de schuld dat ie een rotvakantie heeft gehad, dat ik het verpest heb en hij zoooo zijn best heeft gedaan om alles naar ons zin te maken!!
Zegt ie: Vergeten doe ik het misschien, maar vergeven nooit.... Slaat dat nou weer op!!! Ik zeg tegen hem: Nou dan staan we quitte ik vergeef jou ook dingen niet doe je hebt gedaan... (hij wist donders goed dat ik het over J had toen)

Maar goed hij verbood me ook om weer weg te gaan, maar uit eindelijk toen we nog meer ruzie kregen, zei hij dan ga je ook maar weg ook!!
Dus heb de bus gepakt en ben weer bij R blijven slapen!!! Maar die gaat woensdag op vakantie, heb al andere slaapplek bij D geregeld dus gaat goed komen....


Planning vandaag: Strax met me hond joggen naar me oma...en daarna weet nog niet, zou met R misschien nog uit omdat ze woensdag weg gaat, we zien het wel....
16 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende