47951290 Meer dan 4 jaar duurde het alweer vol met


URENLANGE QQLEQ GESPREKKEN EN NACHTELIJKE LEES-
sessies en honderden mailtjes om me een beetje🤏meer wegwijs te kunnen maken in dit ozo magisch interessante leesboek 🧙🧙‍♀️🧙‍♂️?!
t Heeft mij enorm verrijkt & ik hoop zo ook dat ‘t onze lezers 📖 & schrijvers✍️aanzet om met ‘n nieuwe blik te gaan blijven kijken 👀 naar al die prachtige verhalen over vele duizenden jaren!
Maar dan al wel met wat meer inzicht en groter aanvoelingsvermogen dan ik-zelf ooit aan dit avontuur begon na de eerste twee wereld-oorlogen?
Maar ik blijf met genoeg vragen zitten dus jullie zijn nog lang niet van me af!
Misschien toch maar weer ‘ns naar ‘t één of andere klooster met ‘n mooie groep mensen om samen vele uren lang te blijven lezen📖, 🗣️praten en in ‘n beetje kloostertuinleven te rommelen & dan lekker & goed eten en drinken met elkaar?
Ik verheug me nu al vast met een lieve groet.
Bas.
‘CHAI of Mordechai Asih & talloze
andere pseudoniemen’.
Ad schreef snel💨 weer terug⏪:
ut was me dus wel heel wat, onze gezamenlijke reis 🧳 🧭: een heel project is het geworden,
maar bere interessant & zeer fascinerend om allengs meer en meer te zien hoe we onze wegen vonden in dit misschien ook al interessantste “bibliotheekboek ter wereld”…….
Een ingewikkeldheid die overigens niet in de aller eerste plaats ligt aan die Verhalen zelf, maar vooral aan/in ons als lezers & schrijvers denk ik altijd maar weer als je kijkt naar enkele vorige burger- & 🗺️ wereld 🌍&🌏aarde🌎oorlogen dan de huidige waanzinnige ellende
in Filistea & Oekraïene……
en dergelijke.
26 aug 2024 - bewerkt op 11 sep 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende