7 maanden huwelijk

Na 7 maanden huwelijk vond jij het nodig om met mijn vriendin het bed in te duiken. Mocht ik thuiskomen en me nek breken over jullie gebruikte condooms en dan nog zeggen dat ze niet van jou waren. Jij die keihard tegen mij en mijn ouders stond te liegen, ik heb niet met een ander. Je zette me op de trein, Reedt naar mevrouw snol en die trok gelijk die dag nog bij je in. Jij die me niets mee gaf van mijn spullen me lastig viel en begon met dreigen over naakt foto's die er niet zijn.

En dan nu zeggen dat jij het zo slecht heb?
Jij pakte me alles af wat ik had. Een huwelijk, ons net gekochte huis, mijn hond mijn konijn die je maar gewoon in het bos achterliet, mijn vrienden die ik achter moest laten. Jij hebt alles nog. Nee maar jij hebt het zo slecht omdat je de hypotheek niet kan betalen. Had je eerder aanmoeten denken. Voordat je met je snollie op vakantie ging, en dagjes weg. van ons geld.

Wat jammer nou dat ik na 3 maanden nog steeds niet van je gescheiden bent. kan ik dit hoofdstuk eindelijk sluiten je bent en blijft een eikel eerste klas
05 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van tinkerbel
tinkerbel, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende