A thousand years..

Kennen jullie het lied A thousand years van Christina Perri?
Ik vind het zo'n mooi lied... En het enge is nog wel, dat ik altijd wel liedjes vind die te maken hebben met m'n stemming.
Dit lied bijvoorbeeld heb ik gevonden toen ik de film Twilight breaking dawn part 2 keek erg vrolijk (check www.megashare.info)
Ik heb er gelijk een tekstje bij geschreven, omdat dit lied me doet denken aan een stomme idioot waar ik op ben ;$
Hij is m'n beste vriend, en ik noem hem altijd Willempje vrolijk Eigenlijk heet hij gewoon Jan-Willem (JW dus), en hij wou geen Jantje of Janneke
worden genoemd... tevergeefs... WANT JANNEKE KLINKT TOCH COOL OF NIET ^.^
Eigenlijk heb ik hem ook een bijnaam gegeven, omdat al m'n hechte vrienden die een plekje hebben in m'n hart, een speciale bijnaam hebben. En nu hoort hij er ook bij!
We kennen elkaar pas een half jaar ofzoiets, maar al sinds de eerste ontmoeting voelde ik iets voor hem. Zo grappig en lief als hij was...
We hebben al veel meegemaaakt, teveel om op te schrijven of uit te leggen in een kort verhaal knipoog
En na alles... is hij nog steeds m'n beste vriend. Ik wil hem niet kwijt, ik wil onze vriendschap niet weer op het spel zetten. De vorige keer dat dat gebeurde, wou hij bijna stoppen met een site. Die site is het enige wat nog zorgt dat we contact hebben (:
Zonder hem... tja... zou m'n hart halfleeg zijn. Zonder dat ik het wist, vulde hij een halfjaar geleden m'n hart vol vreugde en blijdschap!
Nu ik er toch aan denk... Het komt door hem. Hij heeft mijn leven veranderd. Eerst was ik nog zo verlegen op internet... maar nu...
Wat ouders ook mogen denken over oude mensen die je op internet verleiden (ik zeg niet dat ze niet bestaan, maar dat ze niet op de site zitten waar ik op zit (; ) bij mij is dat niet zo. Nee. Integendeel, internet veranderde m'n leven. Het heeft me geholpen om m'n leven stapje voor stapje te verbeteren en mezelf opnieuw te ontdekken.
Hij is er altijd al voor mij geweest, Willempje, en ik zou niet zonder hem kunnen.
Als vriend, of misschien wel meer, het maakt me niet uit. Als Willempje er maar is.
En als hij ooit een vriendin heeft, en gelukkig is met een ander, dan ben ik dat ook. (:

*het is middernacht nu.. bijna 2 uur 's nachts o.o maar ik moest dit gewoon even kwijt. bedankt voor het lezen (:*
16 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van HayleyMay
HayleyMay, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende