Afvallen -20 kilo

Mijn streefgewicht is mijn huidige gewicht min 20 kilo. Ik ben afgelopen jaren flink aangekomen in gewicht. Ik slik op dit moment twee soorten medicijnen waardoor ik ben aangekomen. Inclusief eetbuien. Als ik een eetbui heb eet ik vooral chocolade en koek. Ik ben echt een zoetekauw en het liefst verwen ik mezelf met een reep chocolade.

Ik draag op dit moment maar l/ xl qua kleding. Ik merk dat als ik mijn kleding uitrek en kijk naar mijn lichaam ik niet tevreden ben. Al dat vet op mijn lichaam en een dikke buik. Met kleding valt het minder op. Op mijn werk zijn er wel collega's die dikker zijn dan mij. Maar dat maakt mij niet zoveel uit. Ik wil graag weer mijn platte buik terug en mijn oude gewicht. Drie jaar geleden woog ik 25 kilo lichter en was ik top fit. Ik fietste heel veel en deedt drie keer per week aan spinnen. Ik heb laatst op een spinningfiets gezeten nou Poeh poeh. Niet voor herhaling vatbaar. Het helpt ook niet mee dat ik een hekel heb aan de sportschool. Maargoed genoeg geklaag. Plan de campagne.

Ik wil dus gezond gaan eten ongeveer 1400 calorieën per dag nuttige en daarbij 2x per week gaan zwemmen. Ik fiets al naar werk toe. Ik hoop op deze manier 20 kilo te verliezen. In het weekend mag ik een dag wat lekkers eten of een wijntje drinken. Maar niet zoveel dat ik doordeweeks voor niks gezond eet. Ik ben benieuwd of ik het ga volhouden maar de wil is er.
16 aug 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende