Ik heb laatst andijvietaart gegeten en normaal als ik andijvie ging eten dan maakte ik daar stamppot van maar deze keer heb ik geholpen bij het maken van deze taart.
Door de taart door je aardappelpuree, gehakt, kruidenkaas en boven op gaan de plakken kaas of geraspte kaas.
Dat de de vulling voor je taart samen met een grote zak andijvie natuurlijk!
Op de bodem en randen van de schaal leg je plakken bladerdeeg neer en dan verspreid je het mengel over de gehele schaal.
Boven op leg je de plakken kaas neer of de geraspte kaas.
Dit geheel doe je in de oven die op 200 graden staat voor ongeveer 30 minuten maar persoonlijk kijk ik vooral naar de bovenkant. Dat moet er lekker uitzien en vooral ook een mooie kleur hebben.
Dat kun je overigens met heel veel andere groentes doen.
Eet smakelijk mensen en voor mijn Lezers/volgers kan ik bij deze weer verkondigen dat ik weer meer actief zal zijn op MD.
Andijvietaart