Nieuwe ervaring** gebakken visfilet
Het zal sommige mensen misschien verrassen maar ik heb weinig ervaring met vis. Aangezien ik het heel lang niet heb gegeten omdat de vis die ik kreeg vaak op een bepaalde manier bereid was die ik niet lekker vond. Ook heb ik altijd last van de graten die in de vis zitten.
Hoe is het voor elkaar krijg weet ik niet maar altijd als ik een hap van iemand nam dan had ik de graten in mijn mond zitten. Zelfs als de vis gefileerd was had ik de graten in mijn keel steken en daarom nam ik een hele lange periode geen vis.
Nu kun je gefileerde vis kopen van de supermarkt die niet veel duurder is dan een stukje vlees en daar zitten 100% geen graten in. Ik heb daarom laatste de stap gezet om eens een stukje vis te kopen en het te bereiden op een manier die snel is maar die ik ook lekker vind.
Ik heb de vis even bestrooid met bloem en kruiden en daarna gebakken. Ik was blij verrast met het resultaat en ik ga het zeker vaker proberen.
Samen met wat gesmoorde groenten en uit de oven gebakken aardappelpartjes vond ik het een geweldige combinatie.
Als jullie nog een andere bereiding weten voor vis die ik zou moeten proberen dan hoor ik dat graag. Ook zijn alle tips welkom voor bijgerechten die bij de vis.
Mysterion, man, 40 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende