Arnhemse chick!

Eeyeey,
Gaat allemaal lekker hier. Vakantie weer volgepland emt feesten. Zatedag viert mijn lieve zusje Anne dr bday. Niels(L) komt draaien en Joël komt. Die heb ik ook al heel lang niet gezien dus dat word vast heel erg gezellig! En misschien komt Baily nietvrolijkverward. 9 maart is La Loca in The Level. Hoorde van een vrienin dat je daar zo'n bandje krijgt met ''Single'' en dat als je die draagt je meteen doro iedereen op je bek word gepakt. Aah dat word echt geweldig! En 10 maart gewoon beste van alles... KEIZER IN MAX BROTHERS, ARNHEM! Jonguh deze Ernhemse chick gaat die hele club rocken. Ik zweer, ben niet te stoppen dan. Sta op gastenlijst en kan gratis nog 2 vriendinnen meenemen. Dus Annetje en Roosje gaan mee. En Nielsje regelt shit gheghe verward. Stoute Shannon, gedraag je. Man ik gaa gewoon helemaal los! dat heb ik nu zeker wel verdrient. Baily komt helaas wel maarja die zak is tog te laag. Die valt niet op erg vrolijk Roos en Anne blijven ook logeren en Sineke misschien ook dus dat word nog wat xd. Ik maak ze kapot man! Ik ga hard, ik ga los, ik ga lekker!
Vanochtend, egt waar... kon baily niet uit me kop zetten maar dat had ik echt al heel lang niet meer gehad! Stond janken in de badkaer. Maar omdat Anne gisteravond pas om 3 uur sliep mocht ze het 1e uur thuis blijven en toen mocht ik ook thuis blijven whaha. Was kk koud eh, maar mammie heeft ons gebracht en opgehaald. Op school was et ook niet eens zo erg. 1e 2 uur art dus heb gewoon chillings gedaan. 3e uur wiskunde, dat had wel uit mogen vallen. 4e cts dus dat was ook kloten, 5e chemistry. We hadden pw maar was zo makkelijke n heb opdracht 3 ff bij Britta afgekeken dus dat word ook weer mooi cijfer. 6e mentor uur dus dat stelde ook niks voor en het 7e Nederlands maar w hoefden alleen mar naar spreekbeurten te luisteren. Toen lekker opgehaald door mammie en Yara kwam nog ff langs. Hebben we ff snel frans gemaakt end at was alle hw. Toen nog lips gedaan op de xbox en daarna ging yara weg. de moeder van Anne bleef vanaaf nog eten. Nu maakt papa een proeftoets voro wiskunde voor me. Ben daar gewoon zo slecht in, nu haal ik wel een hoog cijfer! Moet mn cijfer echt ophalen, ik sta een 4,8. dat kan echt niet. Als ik die proeftoets heb gemaakt hoop ik dat Anne met mij film wil kijken.
Het heeft een tijd geduurt voordat ik weer op het rechte pad kwam maar nu ben ike r eindelijk. Tuurlijk heb ik wel is mn downmomentjes maar dat heeft elke stomme 14 jarige vrouwlijke puber, tog? Vanochten was even kut maar 't gaat nu super. Ik maak mijn beloftes misschien neit meteen waar maar uiteindelijk doe ik het tog. Ik hoop echt dat ikg een terugvallen ofzo krijg en dat ik baily een plaatsje kan geven en na de zomervakantie mischien wel weer een hele lieve vriend kan krijgen die wel alles voor mij over heeft en die ik kan vertrouwen. Ik weet zeker dat hij bestaat en ik ga hem vinden ook. Misschien niet nu, misschien neit in een jaar, misschien niet tot ik 18 ben maar ik ga hem vinden! En in die tussentijd mogen er ook nog wel boys komen hoor verward Ze moeten wel 16 zijn of ouder whaha xd en sowieso knap!
Ik ga nu maar ff checken of papa al klaar is met die wiskunde shit, die ff snel maken en dan film kijken met mijn meisje (en anders kijk ik hem lekker allen hoor!)
xoxo je Arnhemse chickie
02 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xdraakje
xdraakje, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende