Tarot

M'n spirituele kant sloeg weer toe. Ik zag mijn tarot kaarten liggen en heb maar is een legging gedaan. Wel ff een makkelijke want dat gaat elkker snel. Wou eigenlijk naar bed gaan maar wil dit toch nog even delen. Dit heb ik getrokken:
Verleden: Staven negen. Dat is de sterkste kaart uit de kleine Arcana. Hij staat voor kracht. Voorheen trok ik deze kaart altijd bij toekomst. Dat was in die tijd van Baily. Nu ik zie dat hij bij het verleden staat weet ik wat hij representeerde. Namelijk: de ''break-up''. Daar was heel veel kracht voor nodig.
Heden: Pentakels vrouw (ofzo :^>knipoog. Ik denk dat deze vrouw voor mij staat. Ze is zelfstandig en creatief en gul voor vrienden. OP dit moment moet het even alleen maar ikke ikke en ikke zijn. Ik wil weer lekker ambitiues bezig zijn met zingen en er veel tijd in stoppen. Ook wil ik heel veel leuke dingen gaan doen met vrienden want dat is de afgelopen 2 maanden niet gebeurd.
Toekomst: Zwaarden page. Deze kaart kan ik niet helemaal verklaren. Het stond voor een man onder de 21 die sluw was en nog wat andere slechte eigenchappen had die maar ik heb de kaarten al opgeruimd dus weet t niet meer allemaal. Ik heb het idee dat ik problemen ga krijgen door een of ander joch. Hoop dat ik het verkeerd inschat en dat deze kaart een positieve wending krijft. Ik hoop niet dat hij voor Niels staat al was hij wel de eerste waar ik aan moest denken. Maar volgens mij is hij echt gek op me en zal hij me nooit kwetsen. Het zal wel iemand van school ofzo zijn. Ik hoop neit dat hij voor Baily staat geschokt
Nu maar mijn bedje in! Weltrusten kiss
Of in spiri-wiri taal: Liefde en Licht voor iedereen!
xoxo
02 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xdraakje
xdraakje, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende