Todayy

EINDELIJK LEKKER WEER! Dat hadden we ook wel verdient na zo veel sneeuw, ijs en kou. Toen ik van school naar huis fietste werd ik helemaal blij van de zon vrolijk Nog 18 dagen en dan is eht eindelijk lente maar ik zag dat het aankomende week elke dag zo rond de 9 graden werd.
Zo fijn om weer blij en zorgeloos te zijn. Dat is echt lang geleden main! Heerlijk om weer single zijn. Ben ik een half jaar neit geweest dus ik heb nog wat in te halen whaha. Met La Loca en 10 maart zoen ik gewoon met al die mooie boys zonder dat ik er gezeik om krijg. (hoop neit dat ik baily en zn ''grote'' vriendjes tegenkom)
Zo komt Niels eraan dus daar ga ik ook chillings mee. Ik meot alleen nog wel leren voor geography maar daar zal denk ik niet veel van komen. Kut ik moet echt beter gaan plannen maar op twitter/msn/hyves is veel leuker. blozen Gelukkig alleen nog maar morgen naar school en dan eindelijk vakantie. Nog beter, heb mrogen laatste uur uitval. Vandaag wel een 1 voor Frans gekregen. Maar die kon ik wel hebben. Ik sta tog een 8.
Ok ik heb zin om naar teerveld te gaan. Lekker met kleuters voetballen blozen Nee dat word em niet. Ik kan niet eens voetballen xd. Omg ik stond op mn vorige raport een 5,7 voor gym! Niet omdat ik niks doe maar omdat ik het gewoon niet kan. Sta nu wel een 6,1 maar dat komt omdat ik voor dansen een 7 heb gehaald. Ik vind echt dat ze van gym muziek moeten maken ofzo. Ik heb toch niks aan gym. Ik doe verdomme vwo tto...




...maar ik word putjesschepper blozen



ajuus! kiss
03 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xdraakje
xdraakje, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende