BDE-story

Ok, ik schrijf dus een BDE-story (bijna-dood-ervaring) op een andere site.
Ik ben dat dus begonnen vanwege het lezen van een boek over die ervaringen, wat mij heel erg aansprak.
In het boek wordt stap voor stap verteld hoe mensen het hebben ervaren, en dat is al heel mooi.
Nu staan er ook teksten en citaten van kinderen in, die dus ook zo'n ervaring hebben gehad (die kinderen zijn nu geen kinderen meer want het boek komt uit 1980)
Dit sprak me zo erg aan om er een verhaal over te gaan schrijven.
Misschien kennen een paar van jullie die site wel -staat op mijn profiel.
Ik schrijf zelf ook fanfictions -wat niet altijd heel geliefd is bij de medemens- over One Direction. Dit doe ik eigenlijk alleen maar omdat onbekende-personen verhalen bijna niet worden gelezen op die site en ben ik dus maar de namen van de jongens gaan gebruiken -en ik doe het omdat ik een grote, grote fan ben.
Maar ja.
Het gaat dus over Kristen, die door een ongeluk, een BDE krijgt. Ze beleefd het -het is kort geschreven want de hoofdstukken kunnen iet heel lang op de site worden- vrij snel en ziet dus ook haar hele leven langs haar voor bij gaan. Op het moment dat ze een toekomst-blik hoort te krijgen wordt alles zwart en wordt haar geest weer terug in haar lichaam "gestopt".
Als ze wakker word weet ze niets meer (denk na; De toekomst-blik was zwart, wat betekenen zou dat ze niets meer zou weten als ze wakker zou worden).
Ik ben ongeveer op dit punt van het verhaal. Ze wordt wakker en ziet haar vriendje, familie en vriendin zitten, maar ze herkend ze niet.
Toen ze het (auto)ongeluk kreeg was ze samen met een andere vriendin die het niet overleefd heeft. Kristen kent deze vriendin niet meer en moet er dus -met behulp van tijd en geduld- erachter zien te komen wie deze vriendin (Joy) is en haar dood daarna gaan verwerken.

Het is allemaal in het Nederlands geschreven, maar het speelt zich af in Londen, Engeland (vanwege mijn grote, grote liefde voor Londen)

Ik twijfel of het verhaal wel "goed" is. Jullie mening?
x
18 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bilennia
Bilennia, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende