WutWutWut?!

Aloha mensen die dit op dit moment lezen!
Jup, dit is mijn eerste gedoetje hier op myDiary, want de laatste tijd loopt het niet erg lekker.
Ik zit nu in 3 Gymnasium terwijl al mijn vriendinnen 3 havo zijn gaan doen. Ik heb wel een paar meiden in de klas zitten die ik best wel graag mag maar ik zit nu pas 3 weken bij hun in de klas (bij sommige al langer vanwege Latijn in de 2de) dus ik heb nog niet het idee dat ik veel bij hun kwijt kan.
Mijn vriendinnen in 3 havo gaan best wel vaak uit, en daar praten ze ook erg veel over. Nu had ik laatst gezegd dat ik ook wel een keer mee wou en toen gingen ze me dus een beetje "uitlachen". Ze zeiden dat het niets voor mij was en dat ik daar niet "thuishoor".
Nu heeft 1 van hun me gevraagd om de volgende keer wel mee te gaan, ze vond dat ik het gewoon een keer moest proberen. Maar nu doen die andere vriendinnen dus heel afstandelijk, ze vinden dat ik daar dus echt niet "thuishoor".
Het klopt misschien wel een beetje. Ik ben nog nooit echt uitgegaan of zo, ik was altijd degene die liever thuis een film ging kijken met z'n allen.
Nu zit ik dus met het idee dat mijn vriendinnen me niet meer "willen", dat nu ik Gymnasium doe ze me niet meer aardig vinden. Een van hun had ook de kans om Gymnasium te doen maar dat heeft ze niet gedaan, volgens mij mag ze van haar moeder ook helemaal niet meer met me omgaan omdat ze altijd beter was (wat belachelijk is want ik ben in geen opzichten beter dan haar, en zij is misschien ook wel niet beter dan mij. We zijn gewoon gelijken van elkaar en je kunt moeilijk zeggen dat de een beter is dan de ander omdat de een voor een uitdaging wil gaan en de andere het wel goed vind zo).
Sommige van jullie zullen wel denken: "Waarom zit ze hier over in?"
Nou, als ik 1 ding zou mogen wensen is dat ik me niet overal druk om maak, maar dat doe ik dus wel. Ik maak me overal druk om, en dat is gewoon heel l<"t....

Hopelijk weten jullie een beetje wat ik moet doen, want ik zit er echt over in....
x
18 sep 2012 - bewerkt op 18 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bilennia
Bilennia, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende