Ben & Jerry

Jaaa, ze kwamen vandaag weer even langs, mn allerbeste vrienden: Ben & Jerry!
In de enige smaak die ik echt hemels vind: chocolate fudge brownie!

Ik had er echt behoefte aan. Aan junkfood. Want ja, ik wilde ook perse pizza vanavond. Met ben & jerry.(: heb nog maar een klein beetje gegeten, de rest ligt nu in de vriezer. Jam. Stom misschien, aangezien ik wil afvallen, maar ik heb zo'n idee dat ik nu toch eindelijk weer eens ongesteld word. Sinds ik gestopt ben met de pil ben ik nog maar 1x ongesteld geworden, dat klopt niet. Heb nu al 1/2 weken alle symptomen van ongesteldheid, maar no blood so far! Mijn grote angst is dan gelijk dat ik onvruchtbaar word ofzo. Ja, dramaqueen #1.;p Van mams moet ik volgende week maar eens de huisarts bellen. Nja, dat zien we volgende week wel weer hoor. Ik had in ieder geval een ongesteldheidsbui en ik heb weekend en dat wilde ik gewoon vieren. Ik moest gewoon junkfood. Still don't regret it. Het was hemels. Morgen zumba als gym-keuze, even die pizza eraf shaken. Wie weet ga ik nog wel wat meer sporten dan dat ene uurtje maar dat zie ik morgen wel.

Vandaag was in ieder geval even mijn losbandige eet-dag, nu weer streng! Want ik was niets afgevallen in de drie weken bij de dieetiste ;p
Hopen dat t goedkomt, gewoon balen dat t afvallen zoveel moeilijker gaat met mijn slome schildklier. Afijn, komt goed!

Nu echt proberen te slapen, moet morgen van mn mams naar de wiskunde les van mm andere klasgenoten (terwijl ik dus eigenlijk niet bij die groep zit). Heel leuk van mm mams. Ze maakt zich zo druk om mij en mb tentamens enzo, verschrikkelijk want ze maakt zich helemaal gek, waardoor ze mij op mm zenuwen werkt en dan val ik tegen haar uit, is ze weer beledigd en boos en dat elke dag opnieuw. Pff. Laat me, ik ben zelf in 6vwo gekomen, dan red ik t ook vast op mijn manier om mn diploma te halen. En anders kut. Maar t helpt niet als je een stressende moeder om je heen hebt, constant, die zegt wat je precies moet doen en hoe. Laat me. Hulp mag. Maar ik hou er niet van als me iets zo word opgelegd, dan doe ik t juist niet. Een nare eigenschap die ik vermoedelijk heb overgenomen van mn vader.(:
23 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende