Bijna een huis gekocht!!

Ik heb allang niks meer van me laten horen. Komt gewoon omdat ik druk ben en even geen zin meer had om wat op MD te gaan schrijven, maar ik heb wel alles gevolgd!
2 oktober begin ik met de opleiding voor kinderverpleegkundige, waar ik erg veel zin in hem. Vooral eigenlijk om hem af te ronden over 1,5 jaar zodat ik snel naar Ghana kan vertrekken.

Verder ben ik druk bezig geweest om te zoeken naar een koophuisje voor mij in Nijmegen en omstreken. Omdat ik alleen ben, kan ik niet zoveel lenen en dat houdt dus in dat ik ook niet zo heel veel keus heb wat woningen betreft. Vooral ook omdat Nijmegen een dure gemeente is.
Nu had ik afgelopen donderdag 2 huizen bekeken. Het waren 2 huizen naast elkaar die allebi toevallig tegelijk in de verkoop zaten. Een hoekwoning en een tussenwoning. Van te voren dacht ik dat ik voor de hoekwoning zou gaan. Omdat je dan meer ruimte hebt, een grotere tuin hebt en aan één kant dus lekker geen buren hebt.

Ik heb de woningen allebei bekeken en daarna was ik helemaal om. Ik wilde de tussenwoning!!! Heel graag!!
Deze woning heeft een open keuken, maar met een soort bar idee. Heeeeeel leuk gedaan, zodat je toch niet echt een hele open keuken hebt. (klinkt vaag he?) Verder zat er al een laminaat vloer in, nieuwe (en mooie, naar mijn smaak) vloerbedekking boven in. De badkamer is al helemaal af en er zat een nieuwe cv in.
Het enige was dat de tuin een grote puinzooi is (is wel een grote tuin: 5 meter breed en 16 meter diep) en dat er een nieuwe keuken in moet. Maar het hoekhuis was helemaal een zooitje.

Nou ja in ieder geval, ik wilde die tussenwoning. Ik wilde nog wel een keer gaan kijken met mijn eigen makelaar die ik ingeschakeld heb; ook om de onderhandelingen te regelen en zij heeft er meer kijk op dan dat ik dat heb. Maar de verkopende makelaar wist niet zeker of er al een bod op gedaan was en of er dus al onderhandelingen gaande waren verward
Ik dacht dat het een smoes was zodat ik sneller zou beslissen, maar volgens de makelaar moest ik vandaag terug bellen voor meer informatie. Dus ik heb vanmorgen gebeld en er was inderdaad al een bod uitgebracht, maar het was niet zeker of die man de financiën rond zou kunnen krijgen maar dat zou ze vandaag te horen krijgen en dan zou ze me terug bellen.
Dus ik wachten...en wachten...
En daarnet belde ze dat het huis weer vrij is en dat ik de eerst volgende ben die mag bieden.
Ik ben zo blij!!! Dat huis wordt van mij, dat kan bijna niet anders (hoop ik).

JOEPIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
19 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bessie
Bessie, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende