kampioenen!

Vandaag hadden we een voetbaltoernooi in Mierlo (noord-brabant). Ik zit niet op voetbal, maar 1x per jaar hebben we dit voetbaltoernooi en het is altijd een erg leuke dag. We zijn afgelopen 2 jaar kampioen geweest en in 2002 ook! Dus we waren van plan ook dit jaar weer eerste te worden.
Vol goede moed togen we op weg richting het brabantse landschap.
Onze eerste wedstrijd? Piece of cake! Gewonnen met 5-1 maar de scheidsrecter had één doelpunt gemist verward
Zelfs de tegenpartij zei dat het 5-1 was, maar de scheidsrechter schreef 4-1 op. Eikel! Let dan ook op!

Nou ja de tweede wedstrijd verliep ook erg lekker. gewonnen met 3-0. Derde wedstrijd 2-0. Vierde wedstrijd 0-0. We waren eerste van onze pool dus dat betekende dat we doorgingen naar de halve finale!
Die wedstrijd gewonnen met 2-0. Door naar de final en ook die gewonnen met 2-0.
*jeuj* we zijn weer kampioenen! *jeuj*

Toch jammer van dat ene tegengoal nahnah
Aan het eind van de dag kwamen we erachter dat we allemaal verbrand!!! waren. Er waren wel veel wolken, maar af en toe kwam het zonnetje even. En dat was genoeg om flink te verbranden. Strange.


O ja en gisteren (is nog wel even grappig om te vertellen) ging ik kaarten halen voor het concert van Marco Borsato die in oktober bij ons in het gelredome 4 concerten geeft. Ik was om 9.00 uur bij de free recordshop. (okee ik had me vergist, was té naief om te denken dat er niet heel veel mensen op af zouden komen *zucht*) En natuurlijk ontzettend veel mensen voor me. Bleken de eerste 4 concerten al na 20 minuten te zijn uitverkocht verward

Maar de beste Marco gaf nog wat extra concerten weg. Maar toen liep het hele systeem van ticketbox vast gemeen
Via internet kon je niet meer bestellen, de telefoonlijn lag plat en in de winkel konden ze ook niet meer inchecken. Ik heb tot 16.00!!!!!!!!!!!! gewacht en toen had ik eindelijk mijn 2 veldkaarten. Pffff een mens moet er wat voor over hebben zeg.
Ik ben vandaag misschien ook nog in de telegraaf gekomen. Ze maakten om 15.00 uur foto's van de mensen die nog steeds zaten te wachten op de kaarten. Ik heb geen krant dus ik weet ook niet of ik er echt in sta, maar goed dat boeit niet.

Tot zover mijn weekend.
21 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bessie
Bessie, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende