Blijf van me af

heej,,

ik wil graag met jullie delen wat er afgelopen vrijdag is gebeurt,, ik zit er namelijk echt heel erg mee..

Mijn ex/beste vriend (M)vroeg vrijdagavond na mn verjaardags feestje of ik eventjes wilde komen praten. Dus ik zeg natuurlijk ja is goed. We gingen dus op een volleybal veldje zitten met zijn tweeén. M vroeg hoe het tussen mij en N (mijn vriend) was. Dus ik zeg ja heel goed ik ben echt super verliefd op hem.. dit gaat egt nooit meer stuk zeg ik zo! dus ik vraag hoe het met zijn vriendin is..
zegt ie ja ja ik denk gewoon nog heel erg veel aan jouw enzo want ik hou nog zo erg veel van je.. Dus ja ik was eventjes stil en zei toen: M ik kan echt niet meer met je verder, ik heb N, daar wil ik echt mijn hele leven mee delen, en jij, jij bent gewoon een vriend. Op dat moment zakte zn hoofd en rolde er een traan over zn wang.. dus ik sla een arm om hem heen
en zeg M het is beter zo, je moet er niet getreurd over zijn, je bent mn beste vriend en dat blijf je. Op dat moment pakte hij me vast en wou hij me op mn bek pakken. Ik draaide me hoofd weg en zei heel duidelijk dat ik niet wou. Hij bleef maar doorgaan met proberen enzo. Terwijl, hij is de enige die alle details en alle verhalen uitmijn verleden kent, zelfs N weet dat niet!! Dus ik zeg M stop alsjeblieft! alles komt weer naar boven al die beelden kap nou.. en ik begon te huilen.. Ik raakte echt verstijft en ik was van binnen helemaal in paniek. Toen pakte hij me bij mn borsten en deed hij mn broek open.. op het moment dat hij met zn hand naar binnen wou flipte ik door..

Ik zeg nee M ik wil dit niet!! ik wil niet met jouw verder!! Ik ben met N en dat blijft zo ik hou van hem!! Dus hij zegt alsjeblieft jeem laat me nog 1 keer van je houden nog 1 keer van je genieten. Ik zeg halloow?? zie ik er uit als een goedkope hoer ofzoo?? Ik wil je voorlopig niet meer zien M, echt niet!! En toen ging ik weg..

Zaterdag middag belde hij om zn exuses aan te bieden. Ik deed een beetje nonchalant.. maar nu denk ik.. hij was ook zo dronken...

Gister zag ik hem in het park bij mijn en ook zijn vrienden.. Ik zei niks tegen hem, en hij ook niet tegen mij..

Maar nu, nu doet het me pijn, ik mis gewoon echt mn beste vriend. Ik hou van hem als een vriend. Hij is de enige nog bij wie ik alles kwijt kan en alles durf te vertellen, bij wie ik echt mn steun vind..

Alsjeblieft, help me.. wat moet ik nouw??huilen
13 sep 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jeem
jeem, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende