boos

Mijn "vriendin" had nog een mailtje gestuurd dat ik het verkeerd zag, dat ze geen zin had maar dat lag niet aan mij maar puur aan het feit dat ze zo moe was en geen zin had om helemaal niemand te bellen. Ze kon begrijpen dat ik het dacht dat ik ineens niet meer nodig was nu ze een vriend had maar dat was absoluut niet zo. Misschien moesten we maar beide over nadenken wat we van een vriendschap verwachten en kijken of dat we dat bij elkaar konden vinden.

Nu zo gezegd zo gedaan, ik een paar dagen later ( vorige week maandag om precies te zijn ) een mailtje gestuurd met wat ik verwacht. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo veel. Ik verwacht:
* wederzijdse interesse dus dat ze ook interesse in mij heeft ( toen ik geopereerd was heeft ze helemaal niet gebeld van hoe is het met je )
* contact en dat hoeft niet dagelijks te zijn maar ik wil ook niet dat ze me ff in een reclame blok belt van zo dat heb ik ook weer gehad en dan zeg je nl makkelijker oh de film begint ik moet ophangen ( voorheen belde ze me 3x per dag en dan zeker een uur per keer )
* ik wil er ook voor de goede dingen zijn, dus niet alleen als ze ruzie heeft dat ik dan genoeg ben
* eerlijkheid

Ik heb haar geschreven dat ik echt niet zo naief ben om te denken dat er in een vriendschap niets veranderd indien er 1 een partner heeft. Maar dat zij moet beseffen als zij de vriendschap wil behouden dat ze er wel wat tijd en energie in moeten steken want anders werkt het nooit. Het moet tenslotte van beide kanten afkomen.

Nou volgens mij wil ik dus helemaal niet zo veel. Als dit wel is dan hoor ik het graag van iemand want ja dat zal het dus echt wel aan mij liggen dan ben ik TE veeleisend, maar zover ik kan beoordelen zijn dit factoren in een vriendschap die heel normaal zijn.

Ik heb dus niets van haar gehoord. Het mailtje is dus bijna 2 weken geleden verstuurd en noppes reactie.
Daar ben ik echt behoorlijk pissig over. Ik ben dus echt alleen maar geweest om ff de tijd te doden, anders geef je echt wel een reactie ook als je geen contact meer verder wil.
Dus heb ik donderdag een boos mailtje gestuurd, dat ik teleurgesteld ben en boos, dat ze zo makkelijk een vriendin laat vallen en dat het me dus echt tegenvalt van haar !
Ik wilde eigenlijk de eer aan mezelf houden en niet meer reageren maar ik vind dat ze gerust mag weten dat ik boos ben op haar.

Ach ze zal toch geen reactie meer geven maar ik ben tenminste een beetje frustratie kwijt.
Met iemand die zo met vrienden omgaat wil ik niet eens meer vriendinnen zijn.

boos
28 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende