liefdesgedachtes

Hmm wat is het leven toch soms ingewikkeld maar het kan ook heel fijn zijn.

Vorige week heb ik dus Hem ontmoet via chatplaza, sindsdien hebben we elke dag contact via telefoon, msn of mail, en ik vind het heerlijk, ik geniet er zo van om zijn stem te horen zijn lieve woordjes.
Maar ik weet dat ik uit moet kijken dat ik niet te snel verdere gevoelens ontwikkel. Hij doet nl iets met me wat geen ander man ooit voor elkaar heeft gekregen en dat is binnen een week al iets voor hem te voelen. En dat maakt me ook best bang, dit maar ook de verhalen die je hoort/leest over een chatliefde.

Ik weet ff gewoon niet wat ik van alles moet denken. Zo vertelde hij mij afgelopen week dat er een goede vriendin bij hem komt wonen, ze is het huis uit gezet en kan nergens anders terecht. Hartstikke mooi dat hij haar een slaapplaats aanbied, daar ben je tenslotte vrienden voor, maar ....
1: ze hebben in het verleden sex gehad, meer zo'n sexpartner wel lusten niet lasten
2: ze delen samen het bed aangezien hij geen logeerkamer heeft

Hij vertelde tegen mij dat hij hun relatie eigenlijk nooit zo onder de loep heeft genomen maar dit nu aan het doen is omdat hij mij heeft ontmoet en ik toch wel erg vaak in zijn hoofd ben. Hij wil eerlijk tegen me zijn me niet aan het lijntje houden. En hij klinkt oh zo oprecht al het initiatief komt ook van hem af, ik ben daar toch een beetje terughoudender in, hij belt , hij mailt, hij spreekt me aan op MSN.
En ik wil er ook gewoon niet te veel over nadenken, hij zorgt er namelijk ook voor dat ik weer straal als nooit tevoren, dat ik elke dag een goed humeur heb, dat ik intussen al 2 kilo ben afgevallen omdat ik weer gemotiveerd ben om niet te snoepen dat mensen tegen me zeggen dat ik er zo goed uitzie ... dat doet nl ook heel veel met een mens tenminste mij wel.

Ja hoe naief ook, ik wil er gewoon niet over nadenken dat hij me waarschijnlijk aan het bedonderen is waar ik zelf bij sta, en ik dus gekwetst hier uit kom. Vaak heb ik te horen gekregen dat ik soms te negatief denk, en waarschijnlijk denk ik hier weer te positief, maar voor dit moment overtreffen de gelukzalige momenten die ik heb sinds ik hem ken.
Het zal uiteindelijk een ervaring zijn, die ik mee heb moeten maken, om alleen maar alsmaar sterker te worden.

Maar ja, nu heb ik het wel alleen over hem, en alles wat met hem te maken heeft, moet ik ook zeggen dat ik wel nog steeds naar andere mannen kijk.
Gisteren hadden we bedrijfsuitje, heel gezellig, lekker aan de drankjes gezeten.
Nu is er 1 collega ( man ) met wie ik altijd een hele goede band heb, we kunnen elkaar altijd lekker voor de gek houden en het is altijd heel gezellig met hem. Hij heeft iets waar ik me heel vertrouwd bij voel, hij is heel rustig wat ik dus absoluut niet ben en die rust straalt hij ook uit.

Gisteren liet hij me weten dat hij bij ons bedrijf weg gaat. We hebben een hele tijd hier over staan te praten en hij begon van dat hij het zo erg vond dat hij mij niet meer zou zien, ik ging er natuurlijk vrolijk op in maar hoe verder ons gesprek ging des te meer begon ik te beseffen dat hij het gisteravond niet allemaal als een geintje zag hoewel hij getrouwd is/was ( weet het niet zeker nl hoorde nl wel dat hij verhuist is en dacht iets op te vangen over weer alleen ). Hij vroeg of dat ik met m mee zou rijden want hij wist de weg niet goed ( dat kan hij komt niet uit dezelfde stad ) maar hij was ook meer aanhaliger ff hand op schoot leggen, ff arm om me heen slaan al die kleine dingen. In de stad bleef hij maar na me kijken en ik ... ik vond het eigenlijk wel leuk. Mijn tas lag in zijn auto dus heb ik gevraagd of dat hij me dan naar huis wilde brengen, onze auto stond ook heel ergens anders geparkeerd. Gearmd zijn we naar de auto gelopen en ik voelde me er echt prettig bij, ik wilde m kussen maar ja hij is wel getrouwd.
Hij heeft me naar huis gebracht en daar heb ik m 3 kussen op de wang gegeven, we kletsten nog even, ik zeggen dat hij contact moet houden, hij zeggen tuurlijk ik weer zeggen dat doe je toch niet, hij wilde het bewijzen, en voor dat we het weten zaten we te kussen ....
Ik ben snel uitgestapt verschoot er namelijk wel een klein beetje van, ivm zijn eventuele getrouwde status.

Maar als hij weer vrijgezel is hoop ik toch ook wel dat hij contact op neemt en anders doe ik het wel, ik wil wel weten of dat ergens heen kan leiden. Ik heb m altijd leuk gevonden, nee hij is totaal niet mijn type man maar wel iemand die mij aan zou kunnen die zo'n rust heeft dat ik daar ook wat zachter van word.

Zo hier zit ik dus een beetje mee, 2 mannen die mij beide een bepaald gevoel geven, die ik waarschijnlijk beide nooit zou krijgen maar die beide momenteel wel mijn hoofdgedachtes zijn.

Ik ga maar eens ontbijten, douchen en de gedachtes op een rij zetten.
19 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende