Brief... yes... ik mag er heen....

Vreselijk slecht geslapen zeg he.. had mijn medicijnen niet ingenomen om te kijken of het zonder ook goed zo slapen.. Maar nee heb ondekt dat ik het maar beter een uurtje voor het slapen gaan kan innemen.

Gister bezig geweest met mijn verjaardagsfoto´s had ze al in een mapje gedaan, maar heb ze nu in een plakboek geplakt.. kan ik vanalles erbij plakken enzo... Gister kreeg ik een smsje van mijn vriendin dat het niet zo lekker ging met haar en of we vrijdag nog naar de film zouden gaan. Dus ik zei dat ze wel even hier naartoe kon komen als ze wou. Dat deed ze dan ook. We hebben samen foto´s verder in zitten plakken en lekker zitten praten. Toen hebben we goede tijden gekeken.. ja ja een echte soapieknipoog Toen eventjes een stukje Grease wat we al overgens wel keer op keer al gezien hebben. Toen ging ik ff zappen en zag op Yorin de reality serie. Paradise hotel. Dat had ik vorige week al zitten kijken, maar nergens in het boekje stond of het nog zou komen of iets en ja hoor precies op tijd had ik hem over gezet. Het gaat over 5 mannen en 6 vrouwen en die zitten in een hotel en dan kijken of er stelletjes uitkomen. Zo zie je dat meisjes best wel gemeen kunnen zijn als het om mannen gaat. Heel leuk om te zien allemaal. Zo moest er gister 1 man bij en 1 vrouw uit. Ze konden kiezen uit twee mannen echt een hele leuke gozer of een ja een wat mindere. Die mannen konden die leuke jongen niet waarderen en vroegen allemaal gemene dingen en dus werd dat al bijna knokken als ze bijelkaar hadden gezeten... dus ging die minder leuke gozer (beetje sukkel) erin. Zo zie je dat mannen ook zo kunnen doen als ze denken iets te verliezen.....
Wel hele mooie jongens zeg he.. damn.. waar is dat hotel?? hi hi
Mams was van de week door haar rug gegaan en daar heb ik gister warme chinese olie opgedaan en heeft heerlijk kunnen slapen, gelukkig!!

Dus de medicijnen weer ingenomen en kon niet in slaapvallen.. de tv ging iedere eerder slapen dan ik.. dus weer die sleepytimer aan. hi hi
maar ben beter wakker geworden vanochtend das beter dus.
Vanochtend een brief bij de post van het ziekenhuis. Ik had maandag gebeld voor een afspraak voor de fysiotherapeut voor gelijk na mijn operatie en toen reageerde de telefoniste heel raar. Ik zou vandaag anders terug hebben gebeld, maar gelukkig 25 november mag ik daar naartoe.. Gelukkig zeg, want als ik dan weer moest wachten op de dokter dan was ik nog maanden verder geweest. Dus ben wel trots op mezelf(alweer johknipoog) dat ik dat zelf ff heb geregeld.
Dadelijk met mams naar het kleine marktje toe en vanavond met mijn vriendin naar de film...

Gister heb ik die jongen nog op msn gesproken die broer van die jongen.
Hij kreeg van de week een brief van zijn baas dat zijn contract niet verlengd wordt. Voor 1 dag is hij te duur omdat hij nu een vastcontract krijgt en dan betaalt moet worden voor de diploma´s die hij heeft. Bizar dat een baas dan liever iemand anders neemt dan zo´n jongen die weet waar hij mee bezig is. Ik zou dan voor die ene dag maar nemen. Hij zou vandaag met die baas gaan praten nog. Ik merkte dat hij even wilde praten ookal vroeg hij hoe het met mij ging. Toen zei ik dat nu hij eens aan de beurt was. En ja hoor hij kwam helemaal los met zijn verhaal. Hij kan nu niet op vakantie die hij al helemaal had uitgestippeld. Dat vind ik zo lullig voor hem he.. dat je dan ineens alles om moet gooien.
Ik vroeg of hij zin had om mee te gaan naar de film, maar hij zou al weggaan. Andere keer ging hij graag mee..(is dat echt zo???)
Hij ging naar bed en zou nog alten horen hoe het gesprek gegaan was. Ben benieuwd zal voor hem duimen.erg vrolijk

31 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SheDevil
SheDevil, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende