brother crisis

ja ik ben terug.. ALWEER.
maar alleen omdat ik gewoon even iets kwijt moet, niet persee aan iedereen hier op MD maar gewoon omdat ik het wil typen want er is niemand die het begrijpt.
God dat klinkt allemaal weer erg depri.
Het gaat over mn broer.. Hij is 19, ik ben 17.
Als sinds ik me kan herinneren heb ik ruzie met hem, vroeger als kleuters was het allemaal heel onschuldig en kinderachtig. Dan sloeg je elkaar en moest de ander huilen.
Iedereen om ons heen zei dat dat wel weer goed zou komen en dat elke broer en zus dat hebben.
Toch begin ik daar nu m'n twijfels over te krijgen.
Ik kan het niet uitleggen en het klinkt allemaal zo stom, maar ik ga het toch proberen.

M'n broer doet zich voor als de beste en liefste broer/zoon die er is. Hij vraagt altijd alles aan mij hoe het was op school en dat soort dingen. Maar ook dingen dat als ik beneden kom, en hij zit voetbal te kijken met m'n vader dat ie dan zegt; ja je kan nog komen kijken de 2e helft begint zo. Of hoe ik het vind dat ajax 2e staat. Hij weet dat dit mij absoluut niet interesseerd en dat ik hierom zelfs boos kan worden. Ook om de lieve/perfecte dingen die hij aan mij vraagt. Ik wéét gewoon dat hij het niet uit interesse vraagt maar om mij te pakken. Hij weet van mij dat ik het niet kan hebben en dat ik kortaf of zelfs boos reageer. Hierdoor worden mijn ouders weer boos op mij omdat ik 'boos' reageer op hem en dat 'ie het alleen maar goed bedoeld' Maar ik heb mensenkennis, en ik WEET dat hij dat niet zo bedoeld, hij wil me pakken op alles!

Als m'n ouders er niet zijn vraagt hij niks aan me en wil hij niks van me weten.
Ik werd woensdag geopereerd en belde naar hem. Hij vroeg niet hoe het ging maar alleen waarom ik belde..

Vanacht droomde ik dat ik hem in de stad tegenkwam en dat hij met mij meeging en vertelde dat hij nog heel wat had goed te maken met me. toen was alles weer goed en was het brother-sister love. Dat is stiekem alles wat ik wil. Maar hier heb ik geen zin in.

Ik weet dat dit allemaal heel zielig en triest klinkt.
Mocht je me wel snappen en misschien een tip hebt, ze zijn welkom hihi

lovex
14 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetdream
sweetdream, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende