what to do - exvriendje

Dit is weer een typisch schrijfmomentje, ik moet het echt even kwijt.
Die leuke jongen van eerst zou afgelopen zaterdag bij me slapen, want ik was alleen thuis.
Hartstikke leuk natuurlijk want ik verheugde me er echt op!
Hij zou na uitgaan naar me toekomen dus rond een uur of 2, dus ik heb met een vriendin van me bij mij thuis gewacht tot hij zou komen. om 4 uur snachts was hij er nog niet en heb ik hem gesmst en gebeld maar ik kreeg geen gehoor. Toen bleef me vriendin maar bij me slapen.. Daarna vrij weinig nog van hem gehoord, alleen gisteren nog bood ie z´n excuses aan.
en ook is meneer ex weer terug in het land van zijn vakantie en het was meteen weer vlammend tussen ons, hij wilde graag dat ik bij hem zou slapen want hij was alleen thuis. ik heb hem gezegd dat ik er nog even over na moest denken omdat het me veel pijn deed om hem weer te zien etc. Toen in vanochtend stuurde dat ik graag bij hem wilde slapen, maar wel wat dingen wilde afspreken met hem, kreeg ik niks terug.
Toen ik op msn vroeg of het goed was, zei hij dat het een slecht idee was en dat hij het nooit had moeten zeggen.. Ik snap nog steeds niet waarom en ik voel me er best wel kut over, trwijl er niks is gebeurt. De ene dag smeekt hij me om te komen, de andere dag wil hij niet eens meer dat ik kom en moet ik hem smeken of ik toch nog een keer langs mag komen.
I'm in tears..
14 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetdream
sweetdream, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende