Telefoontje & gepieker

Ja er is genoeg gebeurt om over te kunnen schrijven weer, dus dat doen we dan ook maar even.
Eigenlijk was het meeste 2 dagen geleden al gebeurt maar ik voelde me te beroerd om te schrijven.
hoe het allemaal begon..
Op mijn verjaardag stuurde mijn exvriendje dat we het maar nog met z'n tweeen moesten vieren een keer, alleen hij zei niet hoe. 2 dagen geleden leek het me een mooi moment om te vragen hoe hij het wilde vieren.
Enfin, smsje was verstuurd en ik kreeg meteen antwoord terug; met drank enzo.. Tot mijn verbazing want ik verwachte iets anders eigenlijk, gezien onze seks-verhouding. Dus ik smste hem direct terug; ik dacht dat je wat anders bedoelde eigenlijk?
Na 10 minuten wachten kreeg ik een sms terug met het antwoord: Nee.. ik heb binnenkort een date.
Mijn wereld hield op met draaien en mijn hart brak in stukken. Ik heb mezelf hier ruim een jaar op voorbereid dat dit ooit zou gebeuren, maar het kwam harder aan dan verwacht.
De tranen liepen over mijn wangen want ik had sowieso al niet zulke leuke dagen gehad, ik zou van school moeten omdat ik weer bleef zitten.. Weg bij al mijn vriendinnen en me vertrouwde plek.. Ik kon niet zonder mijn vertrouwde middelbare school dus het werd me allemaal even te veel.
Na veel gehuil en gepraat met me ex ging het allemaal wel weer. Eigenlijk ging het helemaal niet maar dat zei ik niet tegen hem. Ja en toen, toen moest ik gaan slapen, wat natuurlijk niet lukte. Gepieker over me opleiding en me school. Toen ik om 2 uur in slaap viel was ik eruit watvoor opleiding ik wilde doen.
De volgende dag, gisteren, wilde ik even alles vergeten en ben ik met een vriendin de stad in gegaan. Toen mijn telefoon afging en ik op het scherm keek zag ik dat 'Thuis' belde.
Ik nam op en kreeg een super blije vader aan de telefoon. IK GING OVER!!
Meteen gingen allemaal dingen door me hoofd en heb me hele familie opgebeld, en ben het gaan vieren op een tarrasje. Daarna ben ik met me vriendin met een bloedgang naar school gefietst en heb ik me afdelingsleider en mentrix gezoendbah!.
Dus ik sluit af met een goed eind, ben benieuwd wat me nog meer te wachten staat.
Tot snel!
xx
01 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetdream
sweetdream, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende