Buiten

Aaaaaaah, ik ben zo verliefd op A. niet goed meer! Hij is alles voor mij, ik vind 'm al 4 maanden leuk. Maar we willen allebei een goed moment om te vragen maarja daar wachten we dus nog op hé. Heb wel al paar keer met 'm gezoend.

Maarja we waren net dus buiten met 3 vrienden en nog 1 vriendin dat was wel fun. Wij vet zingen enzo en die muziek vet hard, vet heletijd maf doen. We zijn gewoon niet helemaal lekker. Maar die vriendin moest al wat eerder weg en toen bleef ik over met 3 jongens, K. L. & A.verliefd

Njaa S. was dus naar huis en ik was dus nog met die 3 jongens. A. & K. gingen ff wat te drinken en snoep halen, en L. en ik gingen alvast naar die pleintje. Anders mocht ik niet meer buiten. Maarja ik had dus echt zo een koude handen dus gingen we ff naar me huis handschoenen halen! Toen we terug waren gingen we beetje praten over de nerds uit de klas. Want ik zit alleen bij L. in de klas.

Toen kwamen A. & K. weer met eten maarja ik had geen hongen en toen ging A. zo die m&m's in me mond doen háháhá. Njaa ondertussen moest ik alweer naar huis en L. & A. ook. Dus ik ging zo zeggen dat ik naar huis ging en toen pakte A. me zo op me bek.verliefd Oeee, ik ging beetje smelten mensen. Hij kan zeker wel goed zoenen.

Toen ging ik dus naar huis, hun gingen me niet brengen want het is nog geen min. lopen. Toen kwam ik me mama & stiefvader tegen die waren met hondje lopen. Toen ging ik me hondje stelen en met er naar huis rennen. Daar ben ik nu dus weer en meteen ff schrijven in me online dagboek! Ik ben bevroren en ik ga zo maar ff douchen.engel

Kus
04 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ibla
Ibla, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende