Met S.

Vanochtend werd ik wakker gemaakt door me moeder die aan het dansen was voor me bed en zong ''Lieve schat kom je eten'''. Ik doe gauw de deken over me hoofd want het is niet om aan te zien! Dus ja zij gaat lekker verder en daar word je wel wakker van dus ik ging maar eten. Na het eten ging ik ff aankleden en al die dingen.

Om 12.00 uur ging ik S. maar even bellen of ze mee naar buiten ging vandaag *Ja het was koud!* Nja zij wou wel mee dus we hadden om 13.00 afgesproken. Kom ik bij haar huis heeft ze allemaal nieuwe kleren aan. Zeg ik ''Straks worden ze vies met onze rare dingen altijd'' Dat maakte niet uit dus wij naar buiten, gingen we door de ''neuksteeg'' zoals wij die altijd noemen. Er liggen namelijk allemaal gebruikte condomen.

Wij hadden bedacht ff over het veld te gaan rijden, daar komt het al met er nieuwe kleren hoor. Allemaal prut op en nieuwe witte schoenen, en mijn schoenen ook helemaal vies! Dus nja wij snel weer van dat veld en we willen ff naar het oude schoolplein. Komen we A. tegen ik denk meteen ''wat moet ik zeggen?'' Njaa dus ff met A. gepraat en toen gingen we weer verder hoor.

We hadden geen zin meer om naar schoolplein te gaan dus maar weer over het veldje fietsen, wat een bagger man, ook nog lekker zwaar fietsen! Mjaa zijn we van het veld en we hebben het koud dus ff naar mijn huisje toe. Thuis ff op msn en lekker klote en nog ff stukje van een film gezien van een vrouw die gedachten kon lezen. Toen hadden we geen zin meer en gingen we maar weer naar buiten kijken of de winkel open was want die is soms op zondag open.

Maar nee de winkel was dicht dus wij naar de snackbar ff van die leuke smilie's met kaassoufle eten. Te grappig gewoon. S. & I. en samen zijn? Dat is alleen maar lol en onzin verhalen. Njaa dat hadden we ook weer achter ons kiezen. Toen hadden we dorst dus wij naar S.'s huis om te drinken. Die vader daar strijken en dansen te gelijk wij helemaal dubbel denk.

Toen gingen we maar weer naar buiten naar het schoolplein daar waren 2 abnormale nerds dus wij dachten we gaan ff lachen! Ze waren goed lelijk en wij lagen meteen slap toen ze het eerste woord zijden. Het gesprek ging zo;

''Heee''
''Hoi''
''Leuk buiten?''"
''Uhu''
''Wat is uhu ik spreek geen mongolen taal*
''Uhu''
*S. en ik helemaal dubbel''
''Heb je wel is gezoend''
''Wat is dat?''
''Gewoon zoenen''
''O oke, nee heb ik niet gedaan''
''Nee je bent ook zo lelijk''
''Uhu''

Njaa heletijd uhu en S. en ik helemaal dubbel elke keer opnieuw. Toen was het 18.00 en moesten we naar huis. Thuis gegeten en we zouden naar buiten maar het regende abnormaal hard. Dus gingen we niet, toen ging ik ff douchen en shit. Daarna ging ik ff op msn met A. & de rest praten. Dat ben ik nu dus nogsteeds aan het doen. Heb nog ff een ding te zeggen;
M. LOVING U 2verliefd

Kus, Iby
05 mrt 2006 - bewerkt op 05 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ibla
Ibla, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende