Spange tienermoeders xD

& Vandaag was echt helemaal te gek! Vanochtend gingen we schaatsen met school, ik dacht dat ik helemaal niet meer kon schaatsen want het was al een jaar geleden. Dus ik had schaatsen en ik dacht ik ga wel gewoon ff gek doen en meteen het ijs op. Njaa ik stond daar midden op het ijs tussen al die kinderen van school 2 brugklassen. Dus ik ging zo schaatsen en ik viel niet.

Dus ik zo naar de buitenbaan waar ook allemaal opa's aan het schaatsen waren (te grappig om te zien) maar ik ging dus wel ff een rondje schaatsen met R. & J. (2 goeie vrienden) Hun waren er vet goed in en ze hadden bedacht dat als ik hun handen pakte hun voor mij gingen schaatsen. Dus ik had zo van ieder een hand vast en daar gingen we. Ging best wel hard dus ik vet zo daar tussen die jongens in.

Toen moesten we weer naar school fietsen helemaal zonder leraar en wij wisten de weg niet. E. & ik heletijd kijken moeten we hier wel in nja uiteindelijk waren we op school als een van de eerste (de rest was verdwaald). Wij gingen maar ff eten enz. Daarna naar de les.

Na school ging ik met P. & S. naar mijn huis ff tas wegbrengen, daarna naar P. tas wegbrengen en toen gingen we ff bij S. hangen en tv kijken. Toen hadden we bedacht dat we wel naar D. S. & T. konden gaan, ze uit school halen. Toen kwamen we A.verliefd & K. nog tegen, maar we hadden net zo goed niet kunnen gaan want ze kwamen niet eens naar ons toe alleen S.engel

Toen gingen we naar mijn huisje. We hebben ff hondje uitgelaten en toen op de com. T. zat de heletijd aan S. te vragen wat ze van D. vond enz. Dat was echt irritant. Maar we hadden vette lol met de audio en onze Spange tienermoeders. S. = mama van S. P. = mama van T. Ik ben mama van D. Mijn zoon is zeker spangerg vrolijk Hahahá allemaal lol om niks denk maar toch. Was zeker grappig.

We hebben nog een eigen radio zender gecreeerd hahá. Wij helemaal dubbel en over ons kontje boren praten haha, gewoon te leuk vandaag. Lekker over de radiozender bleren naar T. & D. op msn. Alleen waren hun boxen kapot ;s Wij allemaal leuke dingen zeggen en hun audiodingen waren niet goed hoor. Het ging alleen maar over sex, vieze apen hahaá.

Ben beetje melig vandaag en S. is MIJN grote voorbeeld!verliefd
06 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ibla
Ibla, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende