castlefest

ben ik weer

was gister naar het castlefest met CI (m'n beste vriendin) en haar zus(D),moeder en de vriend van hun moeder. was egt heel gezelig. ik was een boself net zoals CI en D.

ik ben om 7 uur m'n bed uitgerold een kop thee gezet om wakker te worden en om half 9 stond ik bij hun op de stoep (ze waren net wakker) ik heb daar m'n kostuum aangedaan nouja hun kostuum aangedaan. wat ik wel eens eerder aan heb gehad naar de Elffantasy Fair.

om 11 uur waren we daar en zijn Ci,D en ik gezelig met z'n drietjes mensen gaan zoeken die we kenden en die er ook waren. ik ken nog niet zoveel mensen omdat ik pas sinds kort met hun mee ga maar ik kom steeds meer te weten over fantasy en larp en andere festivals. en ik vind het altijd erg leuk. uiteidelijk ben ik 3 mensen tegen gekomen die ik kenden. maar ik heb zoveel mensen leren kennen dat wil je niet weten maar het waren allemaal echt hele aardige mensen en ik heb een hele leuke dag en en hele leuke avond gehad met ze.ik hoop ze allemaal binnekort weer een keer te zien. nouja dat was dan het in het kort in elk geval het was heel leuk en gezellig!

verliefd
1_meisje
06 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van 1_meisje
1_meisje, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende